Survivor All Star: Ήταν μαζί για δύο χρόνια και συγκατοικούσαν αλλά χώρισαν - Με πασίγνωστο τραγουδιστή διατηρούσε σχέση η Εύη Σαλταφερίδου

Ήταν γνωστό, αλλά...

Instagram / Εύη Σαλταφερίδου / NDP

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι μία από τις παίκτριες που επέστρεψαν στο Survivor All Star τέσσερα χρόνια μετά και από την μέχρι τώρα πορεία της, φαίνεται πως επέστρεψε ακόμη πιο δυνατή και έτοιμη να τα δώσει όλα για να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή.

«Το Survivor All Star είναι για εμένα συνειδητή επιλογή και ταξιδεύω για τον Άγιο Δομίνικο πιο δυνατή από ποτέ, έχοντας μόνο ένα στόχο… να φτάσω μέχρι το τέλος!», δήλωσε φέτος πριν μπει στο παιχνίδι.

Expand player

Η ίδια είναι πλέον 32 ετών και ασχολείται με το Fitness Coaching, ενώ υπήρξε και αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης. Διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram με πολλές χιλιάδες ακόλουθους, οι οποίοι τώρα που λείπει και αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο την στηρίζουν και το δείχνουν με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις αναρτήσεις τους για εκείνη.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής με τον οποίο ήταν σε σχέση η Εύη Σαλταφερίδου του Survivor All Star

Η αθλήτρια, λοιπόν, πριν από δύο χρόνια χώρισε από την σχέση που διατηρούσε για δύο χρόνια με γνωστό τραγουδιστή και από τότε δεν έχει διαρρεύσει εάν βρίσκεται σε κάποια νέα σχέση και αν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της γενικότερα, σε αντίθεση με εκείνον που φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος. Οι δυο τους, μάλιστα συγκατοικούσαν (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή εμφάνιση).

Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη.

«Δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαι. Αποφάσισα να συγκατοικήσω στην δεύτερη καραντίνα την οποία δεν την θεωρώ σαν την πρώτη. Δεν την συγκρίνει νομίζω κανένας με την πρώτη. Ήταν μια απόφαση κοινή.

Νομίζω ότι η συγκατοίκηση είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις φίλους και να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι, λοιπόν, δέκα φορές πιο δύσκολο», δήλωσε σε συνέντευξή του για εκείνη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι στο ηλιοβασίλεμα - "Τρέλανε" με την πίσω όψη της η πρώην του Καραφώτη, Εύη Σαλταφερίδου

Κώστας Καραφώτης- Εύη Σαλταφερίδου: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού! (Βίντεο)