«Είμαι πολύ ευτυχισμένος...» - Ερωτευμένος ξανά ο Κώστας Καραφώτης μετά τον χωρισμό του με την Εύη Σαλταφερίδου

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος...» - Ερωτευμένος ξανά ο Κώστας Καραφώτης μετά τον χωρισμό του με την Εύη Σαλταφερίδου

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (9/12) ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Fame Story (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την επιστροφή του ριάλιτι), καθώς και στην καριέρα που ακολούθησε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό διατηρούσε σχέση με την Εύη Σαλταφερίδου, με την οποία ωστόσο έχουν πια τραβήξει χωριστούς δρόμους. Όπως δήλωσε όμως ο Κώστας Καραφώτης, είναι και πάλι πολύ ευτυχισμένος.

Ο τραγουδιστής δεν μιλάει συχνά για τα προσωπικά του, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αρκετές σχέσεις του έχουν γίνει γνωστές (δείτε εδώ με ποια κούκλα ηθοποιό τα είχε στο παρελθόν).

Η αποκάλυψη του Κώστα Καραφώτη για την προσωπική του ζωή

«Από τις λίγες φορές που δεν καταλαβαίναμε κανένα από τα παιδιά ότι είχαμε τέτοια επιτυχία, ήταν όταν ακριβώς βγήκαμε από το Fame Story και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε μαγαζιά χωρίς να έχουμε τραγούδι, video clip, χωρίς να έχουμε τίποτα και μόνο με μια αναγνωρισιμότητα από την τηλεόραση γινόταν αυτό που γινόταν. Τα δυο χρόνια που ακολούθησαν, ήταν τα πιο δύσκολα στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας» είπε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστή πρόσθεσε: «Θα μου άρεσε να είμαι στην κριτική επιτροπή του Fame Story αν γίνει όπως λέγεται. Αν μου γίνει μια τέτοια πρόταση γιατί όχι; Αν γίνει του χρόνου, θα μιλάμε για 20 χρόνια μετά».

Σχετικά με την ευχή που είχε κάνει πέρυσι η οποία ήταν η νέα χρονιά να του φέρει πολλή αγάπη και μια σύντροφο, ο Κώστας Καραφώτης εξομολογήθηκε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Μπορεί να εκπληρώθηκε αυτή η ευχή και άλλες δέκα. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος πολύ και αρκετά δημιουργικός», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραφώτης.