Αποκλειστικό: Μετά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη χώρισε κι άλλος αγαπημένος τραγουδιστής

Συγκατοίκησαν και είδαν ότι δεν ταιριάζουν τελικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Μετά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη χώρισε κι άλλος αγαπημένος τραγουδιστής

Περονόσπορος φαίνεται πως έχει πέσει αυτή την περίοδο στην ελληνική showbiz! Ο ένας χωρισμός έρχεται μετά τον άλλον με πρώτους να κάνουν την αρχή η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδή, μετά να ακολουθούν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τρίτο να έρχεται ακόμα ένα αγαπημένο ζευγάρι!

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή της σχέσης τους, όταν ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν, όμως, έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σα να ηρέμησε λίγο ο ντόρος γύρω από το όνομά τους.

Ήθελαν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή - τουλάχιστον στην αρχή - και τα κατάφεραν αρκετά καλά! Όπως άργησε να μαθευτεί η συνύπαρξή τους, έτσι άργησε να γίνει γνωστός και ο χωρισμός τους!

Το πρώην πια ζευγάρι έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και ενάμιση μήνα!

Τραβάει λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή ο Κώστας Καραφώτης

Καραφώτης Σαλταφερίδου χωρισμός

Ο λόγος, φυσικά, για τον αγαπημένο Κώστα Καραφώτη που διατηρούσε σχέση τον τελευταίο καιρό με την Εύη Σαλταφερίδου!

Αποκλειστικές και 100% έγκυρες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι δυο τους μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα συγκατοίκησης είδαν πως... δεν πάει καλά το πράγμα!

Έτσι γίνεται συνήθως, όταν συγκατοικείς ή παντρεύεται ή χωρίζεις κι η Εύη είναι σίγουρο πως δεν θα φορέσει το νυφικό, τουλάχιστον με τον τραγουδιστή!

Οι δυο τους ζούσαν για καιρό στην Γλυφάδα και πρόσφατα μετακόμισαν σε άλλο σπίτι. Τα προβλήματα όμως στην συμβίωση και στην καθημερινότητα ήταν αρκετά με αποτέλεσμα πολλές φορές να έρχονται σε ρήξη! Έτσι, σαν ώριμοι και ενήλικες άνθρωποι αποφάσισαν να τελειώσουν την σχέση αυτή προτού τους... καταπιεί!