Τηλεοπτικό «σούσουρο»: Επιστρέφει αγαπημένο ριάλιτι μετά από 16 χρόνια

Θα σπάσει ρεκόρ στην τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεοπτικό «σούσουρο»: Επιστρέφει αγαπημένο ριάλιτι μετά από 16 χρόνια

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι γεμάτη εκπλήξεις. Καθώς το κοινό περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα του Survivor All Star (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις), αναμένεται να γίνει μία πολυαναμενόμενη επιστροφή από το παρελθόν καθώς τα κανάλια ανασύρουν από τα συρτάρια τους ένα ριάλιτι που κάποτε σάρωνε σε τηλεθέαση.

Μπορεί φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα να έχουν λοιπόν την τιμητική τους οι σειρές, ωστόσο η επιστροφή αυτή είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να ανακατέψει για λίγο την τράπουλα.

Ο Νίκος Κοκλώνης φέρνει τα πάνω κάτω στην τηλεόραση

Το εν λόγω ριάλιτι ανήκει στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και εδώ και καιρό ακούγεται έντονα πως θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο λόγος φυσικά για το Fame Story το οποίο βρίσκεται στα σκαριά τον τελευταίο καιρό και μάλιστα πριν από αρκετούς μήνες είχε ακουστεί πως μέσω αυτού θα δούμε μία ακόμα τηλεοπτική συνύπαρξη της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή.

Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης (1/12) στο Πρωινό Μας, η εταιρεία παραγωγής εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει ξανά στο προσκήνιο το Fame Story, ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο σε ποιο κανάλι θα πάει. Όπως όλα δείχνουν βέβαια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του ριάλιτι αναμένεται να έχει και πάλι ρόλο στην παραγωγή.

Θυμίζουμε πως τo Fame Story ήταν μουσικό Talent show που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Η πρώτη μουσική ακαδημία στην Ελλάδα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά TV Shows μέχρι και σήμερα.

Οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ) Μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.