Τηλεοπτική ανατροπή: Μαζί στο Fame Story η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή;

Όλο το ρεπορτάζ του Πρωινού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεοπτική ανατροπή: Μαζί στο Fame Story η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή;

Λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στο J2US, κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ από την εκπομπή Πρωινό, σύμφωνα με το οποίο, οι δύο τραγουδίστριες θα βρεθούν μαζί στην κριτική επιτροπή του Fame Story.

Οι δυο τραγουδίστριες όχι μόνο βρέθηκαν μαζί στη σκηνή αλλά σε δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του show, ξεκαθάρισαν πως στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ τους - δείτε εδώ.

Στα social media, πολλά σχόλια ήθελαν τις δύο κυρίες να συνεργάζονται μετά το τέλος της καραντίνας σε κάποιο σχήμα, ωστόσο το ρεπορτάζ του Πρωινού ήρθε για να τα ανατρέψει όλα, αφού όπως φαίνεται θα τις δούμε ξανά μαζί στην τηλεόραση.

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή fame story

Όπως ανέφερε στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μπορεί να καθίσουν δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος που έχει βάλει ο Νίκος Κοκλώνης για τις δύο κυρίες.

Πόσα λεφτά έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης για να φέρει την Άννα Βίσση στο J2us

Πρώτο θέμα αυτές τις ημέρες ήταν η εμφάνιση της Άννας Βίσση στο πλατό του J2us και η συνύπαρξή της με την Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά στα χρονικά. Εκεί που η μία επί χρόνια δεν ήθελε να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την άλλη όχι απλά τραγούδησαν μαζί αλλά έδωσαν και φιλί στο στόμα - δείτε εδώ το βίντεο.

Κι έρχομαι εγώ να αναρωτηθώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr: Για πόσα λεφτά εσείς θα αγκαλιάζατε την αιώνια εχθρό σας; Γιατί η Άννα Βίσση σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες πήρε... πολλά χιλιάρικα.

Το ποσό που έλαβε η Άννα Βίσση από τον Νίκο Κοκλώνη

Βίσση λεφτά J2us

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης στο live του J2us το Σάββατο, είχε παρακαλέσει αρκετές φορές και με διάφορα μέσα και τρόπους την Άννα Βίσση να εμφανιστεί στη σκηνή του show, αλλά εκείνη συνεχώς απέρριπτε τις προτάσεις του.

Τι άλλο θα την έκανε να πει το ναι μετά από τόσα όχι, ειδικά σε τέτοιους καιρούς που οι τραγουδιστές όπως οι ηθοποιοί δεν έχουν σχεδόν καθόλου δουλειά; Μα φυσικά μια πολύ καλή χρηματική αμοιβή.

Πληροφορίες μου, λοιπόν, που σας τις αποκαλύπτω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης αρχικά είχε κάνει την προσφορά των 10.000 ευρώ στην Άννα Βίσση αλλά εκείνη είπε όχι, και μετά από πολύ κόπο κατέληξαν να κλείσουν στα 20.000 ευρώ, ένα αρκετό βαρβάτο ποσό θα έλεγε κανείς!

Να σας υπενθυμίσω πως ο Νίκος Κοκλώνης κάθε άλλο παρά τσιγγούνης δεν είναι κι αυτό φάνηκε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα προβολής του J2us, αφού ξεκίνησε να δίνει για δώρα στους τηλεθεατές από iphone μέχρι ολόκληρο αυτοκίνητο.