Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: «Σπάνε» τη σιωπή τους μετά την συνεργασία τους - «Το θέλαμε πολύ...»

Τι αποκάλυψαν για την κόντρα τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: «Σπάνε» τη σιωπή τους μετά την συνεργασία τους - «Το θέλαμε πολύ...»

Λίγο μετά την πολυσυζητημένη συνεργασία τους, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν για την «κόντρα» που είχε δημιουργηθεί πριν από χρόνια, ενώ εξήγησαν και πόσο πολύ ήθελαν να βρεθούν μαζί στη σκηνή.

Οι δύο τραγουδίστριες δημιούργησαν κανονικό ντόρο στη σκηνή αλλά και στα social media, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν μαζί, ενώ με τις αναρτήσεις τους, έδωσαν οριστικό τέλος στις φήμες για την κόντρα τους.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μίλησαν στην εκπομπή Ευτυχείτε μετά από το τέλος του J2US και αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκαν.

«Εσείς ζείτε τις ιστορικές στιγμές. Εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτό το λαμπερό πάρτι της τηλεόρασης. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα. Συναντηθήκαμε γιατί το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ.

Το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που τις πυροδότησαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη. Εμείς δεν τα έχουμε ανάγκη. Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Βίσση.

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή J2US

«Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα. Και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα. Καμία δυσκολία στην επικοινωνία. Τη θαυμάζω, όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε» δήλωσε από την πλευρά της η Δέσποινα Βανδή.

Πόσα λεφτά έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης για να φέρει την Άννα Βίσση στο J2us

Πρώτο θέμα αυτές τις ημέρες ήταν η εμφάνιση της Άννας Βίσση στο πλατό του J2us και η συνύπαρξή της με την Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά στα χρονικά. Εκεί που η μία επί χρόνια δεν ήθελε να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την άλλη όχι απλά τραγούδησαν μαζί αλλά έδωσαν και φιλί στο στόμα - δείτε εδώ το βίντεο.

Κι έρχομαι εγώ να αναρωτηθώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr: Για πόσα λεφτά εσείς θα αγκαλιάζατε την αιώνια εχθρό σας; Γιατί η Άννα Βίσση σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες πήρε... πολλά χιλιάρικα.

Το ποσό που έλαβε η Άννα Βίσση από τον Νίκο Κοκλώνη

Βίσση λεφτά J2us

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης στο live του J2us το Σάββατο, είχε παρακαλέσει αρκετές φορές και με διάφορα μέσα και τρόπους την Άννα Βίσση να εμφανιστεί στη σκηνή του show, αλλά εκείνη συνεχώς απέρριπτε τις προτάσεις του.

Τι άλλο θα την έκανε να πει το ναι μετά από τόσα όχι, ειδικά σε τέτοιους καιρούς που οι τραγουδιστές όπως οι ηθοποιοί δεν έχουν σχεδόν καθόλου δουλειά; Μα φυσικά μια πολύ καλή χρηματική αμοιβή.

Πληροφορίες μου, λοιπόν, που σας τις αποκαλύπτω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης αρχικά είχε κάνει την προσφορά των 10.000 ευρώ στην Άννα Βίσση αλλά εκείνη είπε όχι, και μετά από πολύ κόπο κατέληξαν να κλείσουν στα 20.000 ευρώ, ένα αρκετό βαρβάτο ποσό θα έλεγε κανείς!

Να σας υπενθυμίσω πως ο Νίκος Κοκλώνης κάθε άλλο παρά τσιγγούνης δεν είναι κι αυτό φάνηκε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα προβολής του J2us, αφού ξεκίνησε να δίνει για δώρα στους τηλεθεατές από iphone μέχρι ολόκληρο αυτοκίνητο.