Επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ή μπλόφα; Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / ΣΚΑΪ
Facebook / ΣΚΑΪ

Ο κακός χαμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την προετοιμασία για το Survivor All Star και τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι και ιδιαίτερα όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του πρώτου κύκλου.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος είχε απαντήσει ξεκάθαρα για το αν θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τις ακριβείς δηλώσεις του), ωστόσο το πρωί της Τετάρτης 30/11 η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη πέταξε μια ασύλληπτη "βόμβα" στον αέρα του "Πρωινού μας". Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόκειται να μπει στο "Survivor All Star", παρόλο που, όπως αναφέρθηκε ήδη, ο ίδιος το έχει αρνηθεί αρκετές φορές.

"Ένας άλλος παίκτης που έχει αρνηθεί πολλές φορές ότι θα πάει, ο πιο δυνατός, τελικά έχουμε μάθει ότι θα πάει. Αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για τον Ντάνο μιλάμε. Έλαβα μάλιστα και ένα μήνυμα στο κινητό μου, έχω αυτή την πληροφόρηση. Μπορεί να είναι αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα" είπε η δημοσιογράφος.

Εκτός από τον Ντάνο, σε σκληρές διαπραγματεύσεις για να πει το πολυπόθητο "ναι" είναι και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Τι ισχύει τελικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Survivor All Star

Την Πέμπτη 1/12, ωστόσο, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, επικράτησε ένταση, διότι από τη μία ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί του και πως εκείνος δεν το επιβεβαιώνει, ενώ τόνισε πως γνωρίζει ότι δεν έχει υπογράψει.

«Έχουμε επίσημη ανακοίνωση ότι ο Ντάνος μπαίνει στο Survivor και, μάλιστα, για δύο μήνες. Όταν λέω επίσημη ανακοίνωση εννοώ ότι μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, δόθηκε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λέγοντας, λοιπόν, ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπει στο All Star Survivor και, μάλιστα, με λεπτομέρειες για δύο μήνες.

Τα του καναλιού μας, δεν μπορούμε να τα πούμε στον αέρα, παρά μόνο όταν κάτι είναι επίσημο, άρα είναι επίσημο. Όταν κάτι λέγεται μέσα από μία εκπομπή του σταθμού, είναι έγκυρο, επιβεβαιωμένο και ισοδυναμεί με δελτίο τύπου», είπε ο πρώτος.

«Μίλησα μαζί του, δεν επιβεβαιώνει τίποτα επίσημα, κανένα σχόλιο», του απάντησε τότε ο δεύτερος.

Στη συνέχεια προβλήθηκε και η αντίδραση του Γιώργου Λιανού, ο οποίο ρωτήθηκε αν ο συγκεκριμένος παίκτης θα λειτουργήσει ως έπαθλο στον πρώτο αγώνα αντί για αλεύρι.