«Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια» - "Έκλεισε" στόματα ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor All Star

Αποκάλυψε τι θα κάνει εν τέλει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια» -

Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου συζητιέται σε κάθε εκπομπή, πάνελ και μέσο ενημέρωσης γενικότερα το τελευταίο διάστημα, καθώς από τη μία υπάρχει το ζήτημα της συμμετοχής του στο Survivor All Star και από την άλλη, έχει δημιουργηθεί μία κόντρα και με τον Σάκη Κατσούλη (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), αλλά και με τον Γιάννη Σμαραγδή (δείτε εδώ την απάντησή του).

Ο ίδιος, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Με αγάπη, Χριστιάνα" και απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στο "Γειά σου" το Σάββατο 19/11 στο ΣΚΑΪ. Με αυτό τον τρόπο έδωσε τέλος στις φήμες που κυριαρχούν, ενώ μίλησε και για τον έρωτα στη ζωή του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Survivor All Star

«Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται».

Πριν από λίγες ημέρες έκανε χειρουργείο

Το πρωί της Τετάρτης (26/10) μέσα από την εκπομπή, «Το πρωινό» έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής έκανε λόγο πως ο πρώην παίκτης του Survivor (δείτε εδώ πόσα του έταξε ο Τούρκος παραγωγός για να μπει στο All Star) έκανε μια επέμβαση στο διάφραγμά του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Γρηγόρη Μπάκα ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πάρει εξιτήριο από κλινική των βορείων προαστίων. Πήγε έκανε μια επέμβαση για το διάφραγμά του. Η ιστορία είναι αλλού. Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε γυρίσματα για τις ταινίες και εκεί είχε έναν τραυματισμό.

Μπαίνοντας λοιπόν στο νοσοκομείο για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του, διαπίστωσε πως είχε ένα πρόβλημα στο διάφραγμα. Έκανε χθες την επέμβαση και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να πάρει το εξιτήριο».