Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι στο ηλιοβασίλεμα - "Τρέλανε" με την πίσω όψη της η πρώην του Καραφώτη, Εύη Σαλταφερίδου

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι στο ηλιοβασίλεμα -

Η Εύη Σαλταφερίδου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, ωστόσο μετά από αυτό εκείνη συνέχισε την καριέρα της ως personal trainer και έμεινε όσο είναι δυνατόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη την είχε φέρει ξανά στο προσκήνιο, όμως η κατάληξή τους δεν ήταν καλή και έκτοτε την βλέπουμε μόνο μέσα από τα social media της.

Τις προάλλες, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε δείχνοντας την πίσω όψη της μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και έχοντας λυτά τα μαλλιά της, που τα φυσούσε ο αέρας. Τα σχόλια "πήραν φωτιά" και κανείς δεν απορεί γιατί.

Η "καυτή" εμφάνιση της Εύης Σαλταφερίδου στην παραλία

Εύη Σαλταφερίδου

Ο χωρισμός της με τον Κώστα Καραφώτη

Περονόσπορος φαίνεται πως έχει πέσει αυτή την περίοδο στην ελληνική showbiz! Ο ένας χωρισμός έρχεται μετά τον άλλον με πρώτους να κάνουν την αρχή η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδή, μετά να ακολουθούν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τρίτο να έρχεται ακόμα ένα αγαπημένο ζευγάρι!

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή της σχέσης τους, όταν ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν, όμως, έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σα να ηρέμησε λίγο ο ντόρος γύρω από το όνομά τους.

Ήθελαν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή - τουλάχιστον στην αρχή - και τα κατάφεραν αρκετά καλά! Όπως άργησε να μαθευτεί η συνύπαρξή τους, έτσι άργησε να γίνει γνωστός και ο χωρισμός τους!

Το πρώην πια ζευγάρι έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και ενάμιση μήνα!

Καραφώτης Σαλταφερίδου χωρισμός

Ο λόγος, φυσικά, για τον αγαπημένο Κώστα Καραφώτη που διατηρούσε σχέση τον τελευταίο καιρό με την Εύη Σαλταφερίδου!

Αποκλειστικές και 100% έγκυρες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι δυο τους μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα συγκατοίκησης είδαν πως... δεν πάει καλά το πράγμα!

Έτσι γίνεται συνήθως, όταν συγκατοικείς ή παντρεύεται ή χωρίζεις κι η Εύη είναι σίγουρο πως δεν θα φορέσει το νυφικό, τουλάχιστον με τον τραγουδιστή!

Οι δυο τους ζούσαν για καιρό στην Γλυφάδα και πρόσφατα μετακόμισαν σε άλλο σπίτι. Τα προβλήματα όμως στην συμβίωση και στην καθημερινότητα ήταν αρκετά με αποτέλεσμα πολλές φορές να έρχονται σε ρήξη! Έτσι, σαν ώριμοι και ενήλικες άνθρωποι αποφάσισαν να τελειώσουν την σχέση αυτή προτού τους... καταπιεί!