Κώστας Καραφώτης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου

Ποιο είναι αυτό;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Καραφώτης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου

Ο Κώστας Καραφώτης εδώ κι ένα χρόνο είναι σε σχέση με την παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor Εύη Σαλταφερίδου. Το ζευγάρι από ότι φαίνεται είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Είναι πολύ δεμένοι νοιάζεται πραγματικά ο ένας για τον άλλον. Η Εύη είναι ιδιαίτερα περιποιητική με τον Κώστα, ενώ εκείνο τη φροντίζει πάντα… Δεν τους αρέσει η δημοσιότητα, αλλά μέχρι και τη δεύτερη καραντίνα είχαν κάνει κάποιες δημόσιες εξόδους, χωρίς να κρύβονται.

Δεν τους αρέσει να προβάλλουν αυτό που ζουν. Θεωρούν πως είναι κάτι προσωπικό που πρέπει να διαφυλάττουν από την έκθεση», δηλώνουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλου του ζευγαριού, στην Κορύνα Μανταγάρη.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να μείνει μαζί στα Νότια Προάστια στο σπίτι του τραγουδιστή. Δείτε εδώ τις δηλώσεις του για την σύντροφό του.

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε πως επιστρέφει το Fame Story!

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στο Ευτυχείτε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους, το νέο του τραγούδι και αποκάλυψε τι θα γίνει με το J2US και αν θα επιστρέψει το Fame Story αλλά και ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς δεν θα βγει το J2US. Πιστεύουμε ότι όσο πιο νωρίς βγούμε, τόσο το καλύτερο. Δεν μπορώ να σου πω πάρα πολλά για το Fame Story, όπως καταλαβαίνεις. Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πολύ να συμμετέχω. Με ενδιαφέρει η τηλεόραση και η παρουσίαση, αλλά σε δεύτερο χρόνο.

"Έχουμε αναλάβει την παραγωγή και για ένα reality επιβίωσης” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καραφώτης.

Κώστας Καραφώτης: H απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story

Ο Κώστας Καραφώτης έκανε μια απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story. Αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι που πρόβαλε πριν πολλά χρόνια ο ΑΝΤ1.

Ο Κώστας Καραφώτης πήγε στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε από το «Fame Story» και μετά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εποχή εκείνη που άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

«Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story, ήταν σαν τραίνο που τρέχει με τέτοια ταχύτητα που δεν προλαβαίνεις να δεις και να νιώσεις τίποτα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε: