Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους

Έχουν βάλει τέλος στην σχέση τους εδώ και 2 μήνες

Μετά από 4 περίπου χρόνια σχέσης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στην σχέση τους, κάτι που έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ αναλυτικά)

Μάλιστα, τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Κυριακής15/01 στην εκπομπή «Γεια σου» η Νάνσυ Παραδεισανού με το ρεπορτάζ της, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και δύο μήνες, επικαλούμενη μάλιστα άνθρωπο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Expand player

Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού Παπαδοπούλου - Πασχαλάκη

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ισχύει αυτός ο χωρισμός. Εγώ καταλαβαίνω πως η σχέση έφτασε σε κάποια αδιέξοδη κατάσταση, γιατί οι άνθρωποι προχωράνε, θέλουν άλλα πράγματα από τη ζωή τους. Ειδικά τώρα που είναι και οι δύο στην Αθήνα και θα μπορούσε να προχωρήσει διαφορετικά η σχέση τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού (δείτε εδώ φωτογραφίες από σπάνια έξοδό τους).

Να υπενθυμίσουμε πως το βράδυ του Σαββάτου (14/01) , ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι δε δίνει συνεντεύξεις και ότι σέβεται τις γυναίκες.

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι, θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες..!! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

«Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα από ένα σημείο και μετά με τον Αλέξανδρο και το μέλλον θα δείξει. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας. Θεωρώ ότι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη μου επιτυχία αν το καταφέρω, θεωρώ ότι είμαι πολύ κοντά, αλλά δεν είναι κάτι που με άγχωνε ποτέ και δεν το είχα σε προτεραιότητα», είχε πει πριν καιρό η τραγουδίστρια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με μαλλί ράστα και συγκλονιστικό διχτυωτό outfit - Τα γενέθλια της Παπαδοπούλου στο Μπαλί χωρίς τον Πασχαλάκη

''Λιώνει'' ο Πασχαλάκης για την Ειρήνη Παπαδοπούλου - Η ανάρτηση για τα γενέθλια της τραγουδίστριας