''Λιώνει'' ο Πασχαλάκης για την Ειρήνη Παπαδοπούλου - Η ανάρτηση για τα γενέθλια της τραγουδίστριας

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Λιώνει'' ο Πασχαλάκης για την Ειρήνη Παπαδοπούλου - Η ανάρτηση για τα γενέθλια της τραγουδίστριας

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Παρά το γεγονός ότι κρατάνε χαμηλό προφίλ, δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν αλλά και να δείξουν το έρωτά τους σε δημόσια θέα. Ο ποδοσφαιριστής με αφορμή τα γενέθλια της τραγουδίστριας δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους για να της ευχηθεί.

Ο Πασχαλάκης μάλιστα όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία έχει αλλάξει και πάλι το λουκ στα μαλλιά του αφού είναι γνωστό ότι του αρέσουν οι πειραματισμοί. Πριν από ένα χρόνο είχε τολμήσει μάλιστα ένα ακραίο χτένισμα που είχε σοκάρει πολλούς. Τώρα πάντως έχει επανέλθει σε πιο ήπιους τόνους.

Η ανάρτηση του Πασχαλάκη για τα γενέθλια της Παπαδοπούλου

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ γράφει: «Λιουμπλιου μνόγκα ειρηνα μ μείνε όπως είσαι……σπανίζει!».

Η ανάρτηση του Πασχαλάκη για τα γενέθλια της Παπαδοπούλου

Ποια είναι τα σχέδιά της για δημιουργία οικογένειας;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε πριν από περίπου ένα χρόνο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Ρούφηξα πολύ έντονα αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, αλλά σε ένα ριάλιτι δεν μετανιώνω που ήμουν αυθόρμητη», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δουλέψει σερβιτόρα και έκανα σχέδια σε μια διαφημιστική εταιρεία. Είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει».