Με μαλλί ράστα και συγκλονιστικό διχτυωτό outfit - Τα γενέθλια της Παπαδοπούλου στο Μπαλί χωρίς τον Πασχαλάκη

Έκλεψε τις εντυπώσεις με το κορμί και το χορό της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με μαλλί ράστα και συγκλονιστικό διχτυωτό outfit - Τα γενέθλια της Παπαδοπούλου στο Μπαλί χωρίς τον Πασχαλάκη

Γενέθλια είχε πριν από λίγες μέρες η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και θέλησε να της μείνουν αξέχαστα οργανώνοντας ένα ταξίδι στο Μπαλί. Πριν από αυτό είχε προηγηθεί ένα πάρτι με τους φίλους της. Η τραγουδίστρια ήταν άκρως εντυπωσιακή με ένα λευκό διχτυωτό Outfit και ράστα μαλλιά, ενώ ξετρέλανε και τους ιθαγενείς με το χορό και το καλλίγραμμο κορμί της.

Παρά το γεγονός ότι από το ταξίδι απουσίαζε ο σύντροφός της Αλέξανδρος Πασχαλάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν παρέλειψε να της εκφράσει την αγάπη του μέσω instagram δημοσιεύοντας όμορφες ευχές αλλά και μια πολύ αισθησιακή φωτογραφία τους.

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Μπαλί

Ξεχώρισε ακόμα και στην εξωτική χώρα υιοθετώντας λουκ με κοτσιδάκια, και λευκό τοπ και παντελόνι και τα δύο διχτυωτά που τόνιζαν το υπέροχο κορμί της. Εκτός από την ιππασία και τα τροπικά ποτά, δεν παρέλειψε να ρίξει και ένα χορό μαζί με τους ιθαγενείς.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με εντυπωσιακό λευκό ντύσιμο στο Μπαλί

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με έναν ιθαγενή στο Μπαλί

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP /ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: instagram eirinipapadopoulou

Είναι στα άμεσα σχέδιά της η δημιουργία οικογένειας

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε πριν από καιρό στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Ρούφηξα πολύ έντονα αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, αλλά σε ένα ριάλιτι δεν μετανιώνω που ήμουν αυθόρμητη», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δουλέψει σερβιτόρα και έκανα σχέδια σε μια διαφημιστική εταιρεία. Είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει».