«Eίναι μια βαθύτατη διαταραχή...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Λουκίας Παπαδάκη για τη ζωή της

Δεν ήταν γνωστό, πως...

Η Λουκία Παπαδάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 16/1 με την ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για παλιές και νέες επιτυχίες της στο χώρο της ηθοποιίας.

Η ηθοποιός σήμερα παίζει στην πολύ επιτυχημένη σειρά Μαύρο ρόδο στο Mega, ωστόσο κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την τεράστια επιτυχία, που είχε κάνει η συμμετοχή της στη Λάμψη με την ίδια να εξομολογείται:

Expand player

«Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω.

Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά. Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα», είπε η Λουκία Παπαδάκη για τη Λάμψη (δείτε εδώ τη σοκαριστική απειλή που δέχτηκε όταν έπαιζε στη σειρά).

Οι δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη για το χρόνο που περνάει

Όσο για τον χρόνο, που περνάει είναι κάτι που η ίδια η Λουκία εντοπίζει στον εαυτό της, όμως έχει τη δική της άποψη πάνω σε αυτό το κομμάτι, και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνισή.

«Με βοηθά η φύση γιατί τα μαλλιά μου έχουν τις ανταύγειες. Θα μπορούσε όμως να είναι ένα τέλειο ασημένιο. Μου αρέσει και μου πάει. Για να μείνεις ίδιος ή πρέπει να πεθάνεις ή να σε βαλσαμώσουν. Κυκλοφορούν πάρα πολλοί βαλσαμωμένοι ολοζώντανοι άνθρωποι, αλλά η όψη είναι αγριευτική.

Είναι προσωπικές επιλογές, που όμως και δεν είναι. Γιατί αν ήταν ανεξάρτητες αυτές οι επιλογές, θα ήταν πολύ καλό. Γίνονται φοβερές βλάβες καθημερινά κι αφήνουμε εαυτούς να καταστρεφόμαστε χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Όλο αυτό είναι μια βαθύτατη διαταραχή, την οποία προωθούν κάποιοι, κάτι, από κάπου, οι εξωγήινοι; Αλλά περνά υποδόριο, ύπουλα και σιγά σιγά σαν την σταγόνα από τον ορό. Τελικά το καθημερινό και το κανονικό είναι η επανάσταση της εποχής», κατέληξε η Λουκία Παπαδάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μισώ θανάσιμα να χτυπάει...» - "Κόλαφος" οι δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη για το θέατρο

Λουκία Παπαδάκη: Ξεσπά για τα reality - «Δεν μπορώ το γδύσιμο των ανθρώπων που γίνεται σε αυτά τα shows»