«Μισώ θανάσιμα να χτυπάει...» - "Κόλαφος" οι δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη για το θέατρο

«Το βρίσκω διεστραμμένο, είναι τρελό δηλαδή να μην είμαστε καλά»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μισώ θανάσιμα να χτυπάει...» -

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/4 η πασίγνωστη και ταλαντούχα ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη. Έξω από τα δόντια και χωρίς περιστροφές όπως πάντα στις δηλώσεις της, αναφέρθηκε σε συμπεριφορές που την ενοχλούν στο θέατρο αλλά και στις θυσίες που κάνει ένας καλλιτέχνης στο επάγγελμά του.

Οι δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη

«Μισώ θανασίμως τη στιγμή που θα χτυπήσει το κινητό ενός θεατή. Ακόμα και αρχηγοί κρατών, όταν μπαίνουν σε μια παράσταση ή παρακολουθούν μια εκδήλωση, τα κινητά τους δεν βροντάνε ούτε ασχολούνται μαζί τους. Απλώς εδώ θέλω να μου επιτραπεί μια επισήμανση. Υπάρχει αυτή η συνήθεια της δωροθεσίας, των προσκλήσεων για τις παραστάσεις, όταν κάτι δεν το πληρώνεις, δεν το σέβεσαι. Είναι το εισόδημα μας. Πληρώνει τους ανθρώπους, τους συνεργάτες, την παραγωγή, τον χώρο, τους λογαριασμούς. Δηλαδή πραγματικά προτιμούμε να έχουμε αντί 150… 30 εισιτήρια».

«Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες. Είμαστε επαγγελματίες. Έχω παίξει άρρωστη, έχω παίξει λυπημένη, έχω παίξει πάρα πολύ χαρούμενη που και αυτό είναι μια ακραία κατάσταση».

«Δεν έχω περάσει άσχημα σε θεατρική σεζόν. Τυγχάνει να μην έχω ανταλλάξει μισή στραβή κουβέντα με συνάδελφο και συνεργάτη ποτέ. Ας μου εξηγήσει κάποιον έναν λόγο για τον οποίο θα γυρίσω τη ζωή μου πάνω κάτω για έξι μήνες και δεν θα είμαι κάτω. Το βρίσκω διεστραμμένο, είναι τρελό δηλαδή να μην είμαστε καλά. Βεβαίως υπάρχουν ελαττώματα αλλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε αν δεν είμαστε στιβαροί με τον εαυτό μας, ανοιχτοί και ελαστικοί».

«Την έριξα την σφαλιάρα μου και πολύ το ευχαριστήθηκα»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/2 η Λουκία Παπαδάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Λάμψη αλλά και στις κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Πληρωνόμασταν καλά εκείνη την εποχή, ναι, δεν είχαμε παράπονο. Για ένα καθημερινό σίριαλ βέβαια και ειδικά για το βασικό καστ, η δουλειά ήταν τρελή και ατελείωτη. Από τις 8 το πρωί μέχρι και το απόγευμα. Είχα μια συνάντηση για δουλειά και η πρόταση είχε και benefits! Από την μία πλευρά, του αλλουνού. Δεν είχα και τα κέφια μου, την έριξα την σφαλιάρα μου και πολύ το ευχαριστήθηκα. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εννοείται ότι δεν πήρα τον λόγο αλλά είχα και μια σκασίλα.

Δεν είχα ακούσει ποτέ για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι. Αν τις είχα ακούσει, δεν θα είχα σωπάσει. Δεν ήξερα απολύτως τίποτα από αυτά τα φρικαλέα και τερατώδη που καταγγέλονται. Αυτό το «κάτι ήξερα», «κάτι είχα ακούσει» δεν το κατάλαβα. Να συνειδητοποιούμε τι λέμε τώρα» κατέληξε η ηθοποιός.