«Είμαι ξεκάθαρη!» - Αμηχανία με την απάντηση της Παπαγεωργίου για το unfollow της Καγιά

Δεν το είδε απλά, αλλά έχει και απάντηση...

Με την έναρξη του My style rocks το πρόγραμμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει αλλάξει, καθώς έχει καθημερινά γυρίσματα για το πρόγραμμα, ωστόσο η κάμερα του Super Κατερίνα πρόλαβε και ''τσάκωσε'' την κριτή αποσπώντας της δηλώσεις.

Η Ηλιάνα ήταν εμφανώς βιαστική, ωστόσο με λίγα και σύντομα λόγια σχολίασε όσα λέγονται για εκείνη και για τι αυστηρό πρόσωπο, που έχει στο παιχνίδι όσο και για το πρόσφατο unfollow, που δέχτηκε.

Expand player

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες συζητιέται αρκετά το θέμα follow - unfollow, με αφορμή τη Σοφία Χατζηπαντελή , που σταμάτησε να ακολουθεί την Βίκυ Καγιά. «Mε τη Σοφία Χατζηπαντελή δε μιλάω αλλά δε μιλάγαμε και ποτέ, είχαμε τυπική επαγγελματική σχέση… Μικρά παιδιά 25 χρονών… ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Τα νέα παιδιά διαχειρίζονται τα social media με διαφορετικό τρόπο από εμάς τους μεγαλύτερους», είχε πει χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Λίγες μέρες όμως μετά τις δηλώσεις αυτές, η δεύτερη έκανε unfollow με την σειρά της τον Δημήτρη Σκουλό (δείτε εδώ την αντίδρασή του) αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο εκείνη συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

Η Ηλιάνα θέλει γενικότερα να δείχνει μια στάση ανωτερότητας και να μην αναλώνεται σε τέτοιου είδους ζητήματα, ωστόσο δεν άντεξε και απάντησε με ειλικρινή και παράλληλα αποστομωτικό τρόπο στην κίνηση της παλιάς της συνεργάτιδας στο GNTM, Βίκυς Καγιά.

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το unfollow της Βίκυς Καγιά

«Τα follow και τα unfollow γίνονται στην πραγματική ζωή, στην εικονική δεν έχουν καμία αξία. Εγώ αποδεδειγμένα προτιμώ τα follow και τα unfollow στη ζωή μου και νομίζω, ότι είμαι ξεκάθαρη σε αυτό, ευχαριστώ πολύ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μικρά παιδιά 25 χρονών! Ο καθένας...» - Η αιχμηρή αναφορά της Βίκυς Καγιά στην Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν με απασχολεί...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στη φημολογούμενη παρουσίαση του Shopping Star από την Ζενεβιέβ Μαζαρί