«Μικρά παιδιά 25 χρονών! Ο καθένας...» - Η αιχμηρή αναφορά της Βίκυς Καγιά στην Σοφία Χατζηπαντελή

Σχετικά με το unfollow που της έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μικρά παιδιά 25 χρονών! Ο καθένας...» - Η αιχμηρή αναφορά της Βίκυς Καγιά στην Σοφία Χατζηπαντελή

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 20/01 η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε στο Shopping Star και την φημολογούμενη νέα παρουσιάστρια, στο GNTM, αλλά και στη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε αρχικά πως ακόμα δεν έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με το STAR γιατί αυτές συνήθως γίνονται μετά τον Απρίλιο.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Να είναι όλοι καλά, να πηγαίνουν καλά, να έχουν την υγεία τους και να είναι ευτυχισμένοι. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Δε ξέρω τι θα γίνει με το GNTM. Οι συζητήσεις γίνονται πάντα μετά τον Απρίλιο. Γιατί βιάζεστε; Κάθε χρόνο τον Απρίλιο συζητάμε. Ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει καλοκαίρι ποτέ του, δικαιούται ένα καλοκαίρι, δε ξέρω γιατί αυτό ξαφνικά σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά μου, τη ζωή μου και την καριέρα μου. Δε με στενοχωρεί και δε με πληγώνει τίποτα από αυτά που γράφονται, ο καθένας κάνει τη δουλειά του, να την κάνει όπως την ξέρει και αγαπάει» είπε αρχικά (δείτε εδώ τι είπε για την Ζενεβιέβ και την φημολογούμενη παρουσίαση του Shopping Star).

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή, η όμορφη παρουσιάστρια είπε: «Δεν έχω δει ακόμα το My Style Rocks. Καλά έκανε ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πήγαν εκεί. Ο καθένας κάνει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την καριέρα του. Mε τη Σοφία Χατζηπαντελή δε μιλάω αλλά δε μιλάγαμε και ποτέ, είχαμε τυπική επαγγελματική σχέση… Μικρά παιδιά 25 χρονών… ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Τα νέα παιδιά διαχειρίζονται τα social media με διαφορετικό τρόπο από εμάς τους μεγαλύτερους».

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow, επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο δράμα. Εντάξει, δείτε πώς θα σας απαντήσω. Δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί. Οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος» είχε απαντήσει από πλευράς της η Σοφία Χατζηπαντελή για το unfollow στην Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ το βίντεο της).