Κόντρα ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή - Το unfollow και η αιχμηρή απάντηση του μοντέλου

Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου... τσακώθηκε και με την Σοφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόντρα ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή - Το unfollow και η αιχμηρή απάντηση του μοντέλου

Όπως φαίνεται η Βίκυ Καγιά τις "τρώει" μια μια... Μετά την κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που κράτησε πολύ καιρό (δείτε εδώ) και μπλέχτηκε και η Έλενα Χριστοπούλου, με την manager μοντέλων να πετάει τα "καρφιά" της, όπως φαίνεται τα "έσπασε" και με την Σοφία Χατζηπαντελή, παρόλο που στην αρχή έλεγα για εκείνη τα καλύτερα.

Όσο την παρακολουθούσαμε μέσα στο παιχνίδι, είχε καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές και όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσει (αφού ήταν στο GNTM μόνο για τις auditions), στο twitter επικράτησε πανικός, με τους περισσότερους να γράφουν πως καλύτερα να φύγει η Καγιά και να παραμείνει η Χατζηπαντελή.

Αρκετούς μήνες όμως μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και τα δημοσιεύματα που ήθελαν να επιστρέφει στο ριάλιτι μοντέλων με διαφορετικό ρόλο, "έσκασε" η είδηση πως η Σοφία έκανε unfollow την Βίκυ και μάλιστα, είχε σοβαρό λόγο για να το κάνει.

Την εν λόγω λοιπόν είδηση μετέφερε η εκπομπή Γειά σου, αναφέροντας και όλες τις σχετικές πληροφορίες για την νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει.

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες του Instagram παρατήρησαν ότι η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ακολουθεί πια τη Βίκυ Καγιά με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν φήμες.

Από μεριά της λοιπόν, το διεθνούς φήμης μοντέλο, θέλησε να πάρει θέση για το unfollow μέσω των instastories, χωρίς να αναφέρει ωστόσο το όνομα της πρώην συνεργάτιδας της με την οποία είχαν έρθει σε ρήξη πολλές φορές.

Η απάντηση της Χατζηπαντελή για το unfollow στην Καγιά

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow, επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο δράμα. Εντάξει, δείτε πώς θα σας απαντήσω. Δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί. Οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.