Επιστρέφει στο GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή - Πότε θα την δούμε και ποιος θα είναι ο ρόλος της

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στο GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή - Πότε θα την δούμε και ποιος θα είναι ο ρόλος της

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν πιο πολύ από ποτέ φέτος ήταν αυτό της Σοφίας Χατζηπαντελή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 5, που είχε τον ρόλο του κριτή. Το γνωστό μοντέλο ήταν προγραμματισμένο να είναι μόνο στις auditions του reality μόδας και ύστερα αποχώρησε, κάτι που απογοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό, μιας και την ήθελε πολύ.

Επιστρέφει στο GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast @Star», η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM (το οποίο όπως φαίνεται δεν θα συνεχιστεί για άλλη σεζόν) και μάλιστα τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και θα την δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Επίσης, θα την δούμε να φωτογραφίζεται μαζί με τις διαγωνιζόμενες σε ένα πλατό με αέρα εξωτερικού ενώ θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή και θα αποφασίζουν με τους υπόλοιπους ποια κοπέλα θα αποχωρεί.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δολοφόνησε τα ελληνικά, σκότωσε τα αγγλικά και τελείωσε η φουρνιά της»

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε σήμερα 21/10 η Ντέπυ Γκολέμα, με την τηλεκριτικό να σχολιάζει τα περισσότερα προγράμματα αλλά και πολλά πρόσωπα, που βλέπουμε στα μέσα.

Με τον δικό της τρόπο σχολίασε αρκετές προσωπικότητες, όμως στη Σοφία Χατζηπαντελή στάθηκε λέγοντας, πως δεν της άρεσε η παρουσία της στο GNTM 5, καθώς κατά τη γνώμη της κατακρεούργησε τόσο την ελληνική γλώσσα όσο και την αγγλική, ενώ ντόρο έχουν κάνει και τα φρύδια της (δείτε εδώ μάλιστα το όνομα που τους έχει δώσει).

«Δεν θα κάτσω να δω το GNTM, o χρόνος μου είναι πολύτιμος. Ήταν ένα ρόλος η Χατζηπαντελή, δολοφόνησε τα ελληνικά, σκότωσε τα αγγλικά, πέρασε κι αυτό τελείωσε η φουρνιά της. Μερικοί δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά.