«Δεν με απασχολεί...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στη φημολογούμενη παρουσίαση του Shopping Star από την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Επιβεβαίωσε ή διέψευσε τις φήμες;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν με απασχολεί...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στη φημολογούμενη παρουσίαση του Shopping Star από την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 20/01 η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε μεταξύ άλλων για το Shopping Star και την φημολογούμενη νέα παρουσιάστρια, το GNTM, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1, πως η ίδια σκέφτεται να αφήσει και το Shopping Star στο οποίο συμμετέχει τόσα χρόνια και θα δώσει την θέση της σε μία άλλη κυρία της τηλεόρασης.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την οποία το ξανθό μοντέλο έχει μία ανοιχτή κόντρα, κατά κάποιο τρόπο (δείτε εδώ τις σπόντες που πετάει η μία για την άλλη). Το όνομά της είχε προταθεί και για το My Style Rocks, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν υλοποιήθηκε ποτέ και η ίδια έδωσε και την ξεκάθαρη απάντησή της για το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Δεν ξέρω τι γράφεται για το Shopping Star και δεν με απασχολεί κιόλας. Να είναι όλοι καλά, να πηγαίνουν καλά, να έχουν την υγεία τους και να είναι ευτυχισμένοι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το GNTM, οι συζητήσεις γίνονται μετά τον Απρίλιο, γιατί βιάζεστε; Δικαιούμαι ένα καλοκαίρι, γιατί ξαφνικά αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά μου και την καριέρα μου; Δεν έχω πληγωθεί από δημοσιεύματα. Δεν έχω δει ακόμα τον Σκουλό και την Ηλιάνα στο My Style Rocks, αλλά ούτε και Survivor έχω δει. Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσα και ποτέ. Είχα τυπική, επαγγελματική σχέση», ανέφερε η παρουσιάστρια.