Η απάντηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην πρόταση του ΣΚΑΙ για το My Style Rocks - Ποιο το τηλεοπτικό της μέλλον

Παραμένει στο STAR ή φεύγει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

«Μας σύστησε αυθεντικές προσωπικότητες που έκαναν αίσθηση στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Το MY STYLE ROCKS, η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ανατρεπτική όπως πάντα, με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα που διαθέτουν στυλ, άποψη και φαντασία!

Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή.

Η Κατερίνα θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές.

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 17.00 στον ΣΚΑΪ!», ήταν η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα του My Style Rocks.

Η απάντηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην πρόταση του ΣΚΑΙ για το My Style Rocks

Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που συζητιούνταν για την κριτική επιτροπή ήταν αυτό της Ζενεβιέβ Μαζαρί ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια το πρωί της Δευτέρας 2/1 απάντησε αρνητικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ζενεβιέβ δέχτηκε αντιπρόταση από το Star στο οποίο και τελικά παραμένει ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο πρότζεκτ θα την δούμε (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ακούγονται για την κριτική επιτροπή).