Την "δίκασε" αθόρυβα - "Σούσουρο" με την φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου λίγο πριν την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor All Star

Δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι

Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ο κακός χαμός με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star, εξαιτίας του φιλιού τους μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Φυσικά, δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το ειδύλλιό τους εάν και οι δυο δεν είχαν σχέσεις εκτός παιχνιδιού και, μάλιστα, με πολύ γνωστούς τραγουδιστές.

Ο Μπο, που ήταν ο σύντροφος της πρώτης, βγήκε από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν τα τρυφερά τετ α τετ τους στην τηλεόραση, μίλησε για όσα γνώριζε και χώρισε την καλή του στον αέρα, ενώ η σύντροφος του δεύτερου, Ελευθερία Ελευθερίου, δεν προχώρησε σε καμία δήλωση και ήταν αρκετά ενοχλημένη με τους δημοσιογράφους που εμφανίστηκαν κάτω από το σπίτι της, παρόλο που όλα έδειχναν πως βρισκόταν σε τραγική κατάσταση ψυχολογικά και έκλαιγε ασταμάτητα (δείτε εδώ πώς επιβεβαιώθηκε η σχέση τους).

Expand player

Σούσουρο με την φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου πριν την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor All Star

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», δήλωνε ο Μπο.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα», συνέχισε μεταξύ άλλων.

«Δεν συζούσαμε, αλλά 1μιση μήνα μέναμε μαζί. Στο σπίτι μου έχει μέχρι και το αμάξι της», αποκάλυψε (δείτε εδώ τι ειπώθηκε στην συνομιλία της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μπο μετά την πρώτη προβολή του φιλιού).

Η Καρολίνα, βέβαια, αποχώρησε από το παιχνίδι την Τετάρτη 25/1 και φαίνεται πως η καλλιτέχνιδα θα πάρει την θέση της στο παιχνίδι, αλλά παρατηρήθηκε μία κίνηση στο προφίλ της ίδιας πριν ανακοινωθεί το όνομά της Καλύβα από το στόμα του Γιώργου Λιανού το βράδυ της αποχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ δεν υπήρχε καμία ανάρτηση στο προφίλ της στα social media της Ελευθερίας Ελευθερίου, όπως αναφέρθηκε ήδη, αφού βγήκε στην κάλπη η "άπιστη" σύντροφος του ράπερ, εκείνη πήγε στο κομμωτήριο και δημοσίευσε μία φωτογραφία της σε στόρι και πάνω στη θήκη του κινητού της αναγραφόταν ένα μήνυμα όλο νόημα.

"Κάρμα" ήταν η λέξη που έκανε "μπαμ", με την ίδια να στέλνει το μήνυμά της όσο πιο έμμεσα μπορεί και χωρίς να προκαλεί, δείχνοντας πως η πράξη τους θα έχει αρνητικά αποτελέσματα για τα δύο νεαρά παιδιά, γι' αυτό και δεν το πρόσεξαν πολλοί. Η εικόνα, όμως, μιλάει από μόνη της.

Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: «Βρεθήκανε καβάλα, συγγνώμη κιόλας!» - Σόδομα και Γόμορρα με Καρολίνα και Πρίαμο

Survivor All Star: «Έτσι συνέβη με τον Μάριο! Μέσα στο παιχνίδι...» - Η Καρολίνα μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο (Βίντεο)