Survivor All Star: «Βρεθήκανε καβάλα, συγγνώμη κιόλας!» - Σόδομα και Γόμορρα με Καρολίνα και Πρίαμο

Γνωστή τραγουδίστρια στήνει στον τοίχο την πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: «Βρεθήκανε καβάλα, συγγνώμη κιόλας!» - Σόδομα και Γόμορρα με Καρολίνα και Πρίαμο

Παρά το γεγονός πως η Καρολίνα Καλύβα αποτελεί πλέον παρελθόν από το Survivor All Star, όλοι ασχολούνται ακόμη με εκείνη και το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο. Το πρωί της Πέμπτης 26/1, δε, στον αέρα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η οποία σχολίασε το συμβάν.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού για την Καρολίνα

«Τι κακοσκηνοθετημένη ταινία; Την πίεσε κανείς την Καρολίνα να πάει στην καλύβα; Μόνη της πήγε η κοπέλα», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τον λόγω πήρε η Ελισάβετ Σπανού και είπε αυθόρμητα: «Τι κακοστημένη ταινία; Πάμε τώρα να καλύψουμε αυτά που δεν καλύπτονται. Βρεθήκανε καβάλα, ξεκάθαρα -συγγνώμη κιόλας που το λέω έτσι. Δεν τους ανάγκασε κανένας. Δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα στήθηκε. Έγινε».

«Η κοπέλα τα είχε με τον Bo. Μπήκε μέσα τσιμπήθηκε με τον Πρίαμο. Τώρα δεν έχει ούτε τον Bo ούτε τον Πρίαμο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

survivor all star ελισαβετ σπανου

«Έτσι συνέβη με τον Μάριο! Μέσα στο παιχνίδι...» - Η Καρολίνα μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο της με τον Πρίαμο

Η ίδια λοιπόν μετά την αποχώρησή της, μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η οποία θα μεταδοθεί το πρωί της Παρασκευής 27/1.

«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω», λέει χαρακτηριστικά η Καρολίνα στη συνέντευξη που θα προβληθεί στο «Πρωινό μας».