Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τα φλιά Μάριου & Καρολίνας στο Survivor All Star

«Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τα φλιά Μάριου & Καρολίνας στο Survivor All Star

Τεράστιο σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί μετά τα φιλιά της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star. Μπορεί ο Μπο να έχει βγει δημόσια και να έχει μιλήσει για την απιστία της συντρόφου του και να την έχει χωρίσει στην τηλεόραση, ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχει κάνει καμία δήλωση.

Μπορεί ο Μάριος λίγο πριν μπουν οι παίκτες στο παιχνίδι να δήλωνε πως είναι ελεύθερος, αφήνοντας και μια υπόνοια πως έχει χωρίσει, ωστόσο η τραγουδίστρια ούτε έχει διαψεύσει ούτε και επιβεβαιώσει κάτι.

«Μακάρι να μπει το κορίτσι. Λογικά θα έχει πάρει τα ρούχα. Ο Μάριος σε μια συζήτηση που είχαν off camera είχε πει πως δεν είναι σε σχέση, δεν έχει κάποια σχέση. Δεν θυμάμαι, όχι έχει χωρίσει, ότι είχε μια σχέση χώρισε. Δεν είχε αναφερθεί το όνομα της Ελευθερίας», αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Πρίαμο και την απιστία του στο Survivor All Star

Όταν η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου στο δρόμο, η αντίδραση της ήταν απίστευτη απέναντι στη δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν. Δεν θέλησε να απαντήσει και αφού έγινε αρχικά έξαλλη ξεκίνησε να περπατάει πιο γρήγορα.

«Δεν είναι ωραίο! Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε όμως! Όχι», είπε στη δημοσιογράφου που της ζητούσε να κάνει κάποια δήλωση.

Μπορεί ο Μπο να το έχει πάρει πιο χαλαρά και να βγαίνει να κάνει δηλώσεις αλλά η Ελευθερία που είναι από τα Χριστούγεννα το ταίρι του Μάριου Πρίαμου (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία) φαίνεται πως... μετά τα όσα έγιναν γνωστά υποφέρει γι' αυτό τον χωρισμό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή η τραγουδίστρια παρά το γεγονός πως ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά με όσα είδε να προβάλλονται...