«Θέλω να υπάρχει σεβασμός, όχι αυταρχισμός» - Η αιχμηρή αναφορά του Γιώργου Δάσκαλου στην Μιχελιδάκη

Μετά την απόλυσή του από την εκπομπή της

Στην εκπομπή Breakfast at star μίλησε το πρωί της Τετάρτης 8/2 ο Γιώργος Δάσκαλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την Μάριον Μιχελιδάκη και την πρόσφατη απόλυσή του από την εκπομπή της στο OPEN, Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον.

«Η Μαριόν Μιχελιδάκη είπε στον Γιώργο Δάσκαλο πως λόγω περικοπών που πρόκειται να συμβούν, για να μην θυσιαστεί όλη η εκπομπή; για να προστατευτούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι; δεν ξέρω ποιο ακριβώς ήταν το σκεπτικό της, στο πλαίσιο των περικοπών, θα απομακρυνθεί ο Γιώργος Δάσκαλος και απολύθηκε», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στις 26/1 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά (διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Expand player

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δάσκαλου για την Μάριον Μιχελιδάκη

«Είναι μια περίεργη χρονιά, το 2023 δεν μπήκε πολύ καλά. Τι έγινε; Δεν τα βρήκαμε. Ήταν ένα περιβάλλον που η συμπεριφορά δεν μου άρεσε. Δηλαδή εμένα μου αρέσει στις δουλειές να υπάρχει σεβασμός και να υπάρχει ένας ωραίος τρόπος για να γίνουν τα πράγματα. Αν υπάρχει πολύ αυταρχισμός , όχι, δεν με ενδιαφέρει.

Δεν θέλω ποτέ να λέω ποτέ, όμως, γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Και από αυτή τη συνεργασία δηλαδή πήρα πράγματα, τα παιδιά που δουλεύουν στην εκπομπή είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι οπότε αυτό είναι το κέρδος μου.

Θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά ξανά με την Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στη ζωή μου. Θεωρώ ότι λείπει από την τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος τόσο ακομπλεξάριστος. Της πάει πάρα πολύ μια εκπομπή για την υγεία, όπως το Dr Oz», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δάσκαλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Με έθιγε πάρα πολύ το γεγονός ότι...» - Η αποκάλυψη της Μάριον Μιχελιδάκη για το άδοξο τέλος στην συνεργασία της με την ΕΡΤ

Δύσκολες καταστάσεις! Πέρυσι...» - Οι δηλώσεις της Μαριόν Μιχελιδάκη για το πρόωρο «κόψιμο» της Ίνας Ταράντου από το ΟΡΕΝ