Δύσκολες καταστάσεις! Πέρυσι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριόν Μιχελιδάκη για το πρόωρο «κόψιμο» της Ίνας Ταράντου από το ΟΡΕΝ

"Έσπασε" την σιωπή της για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες καταστάσεις! Πέρυσι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριόν Μιχελιδάκη για το πρόωρο «κόψιμο» της Ίνας Ταράντου από το ΟΡΕΝ

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη RealLife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία μίλησε για την πορεία της εκπομπής, τις προκλήσεις του ανταγωνισμού, ενώ για πρώτη φορά μίλησε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ίνας Ταράντου.

«Επειδή είναι η τελευταία μας εκπομπή, ίσως κάποιοι να το γνωρίζετε, νιώθω λίγο το τρακ της πρώτης μέρας. Δεν μου αρέσουν εμένα τα δακρύβρεχτα καθόλου και οι συγκινήσεις γιατί δουλειές είναι και στις δουλειές βρισκόμαστε, χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε και δίνατε ραντεβού μαζί μας.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας μίλησαν, όσους πέρασαν από την εκπομπή λέγοντας μας για την ζωή τους, τα μέρη που αγαπούν, τον τόπο τους και ανοίγοντας τα σπίτια τους. Είχαμε ένα πρόωρο τέλος, εντάξει, δεν πειράζει. Θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή κάπου αλλού και με κάποια άλλα πράγματα. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε σε αυτή την εκπομπή και το προσπάθησε και φυσικά ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου. Αυτό ήταν. Γεια σας. Πολύ κράτησε, παιδιά, αυτό. Φτάνει Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, να περάσετε καλά με υγεία πάνω από όλα και ευτυχία σε ότι κάνετε. Γεια σας», ήταν τα συγκινητικά λόγια της Ίνας Ταράντου στην τελευταία της εκπομπή (δείτε εδώ το βίντεο).

Η συνέντευξη της Μαριόν Μιχελιδάκη

«Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» για δεύτερη σεζόν. Ποιες αλλαγές κάνατε στην εκπομπή σας;

Πέρυσι ξεκινήσαμε τέλος Μαρτίου, οπότε η φετινή σεζόν είναι ουσιαστικά η εκκίνηση της εκπομπής. Εκείνη την περίοδο ήταν δύσκολο ακόμη και η ομάδα να στηθεί, ήταν σε μεταβατική φάση και το κανάλι. Φέτος ξεκινήσαμε πιο οργανωμένα, με καλύτερο σχεδιασμό και πολύ κέφι να κάνουμε παρέα το μεσημέρι στον κόσμο μέσα από μια εκπομπή infotainment.

Ποιες είναι οι δυσκολίες της εκπομπής;

Μια ζωντανή εκπομπή ζυμώνεται κάθε μέρα μέχρι την ώρα προβολής – να προλάβεις τη φρέσκια είδηση, να βρεις θέματα που να αφορούν τον τηλεθεατή. Θέλω καθημερινά να μοιραζόμαστε όσα μας απασχολούν, όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, όσα θέλουμε να μάθουμε.

Η συνέντευξη της Μαριόν Μιχελιδάκη 
NDPphotos

Πριν λίγες ημέρες σταμάτησε η εκπομπή της Ίνας Ταράντου. Πώς νιώσατε;

Μουδιασμένα και στενάχωρα για τους συναδέλφους και την Ίνα, που επί μήνες ήμασταν γείτονες στα διπλανά γραφεία και στο στούντιο. Δύσκολες καταστάσεις.

Φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Σας αγχώνει;

Όλοι λένε ότι είναι μια δύσκολη χρονιά με έντονο ανταγωνισμό. Από την πλευρά μας, ως νέα εκπομπή, προσπαθούμε να βρούμε τον χώρο μας στη μεσημεριανή ζώνη, που είναι σαν κινούμενη άμμος. Σαφώς πιο δύσκολη από την πρωινή που έκανα χρόνια. Απέναντί μας έχουμε ειδήσεις, επαναλήψεις σίριαλ που σκίζουν, πετυχημένες εδραιωμένες εκπομπές.

Το κανάλι μας εκφράζει την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του και εμείς βάζουμε τα δυνατά μας να πετύχουμε το καλύτερο. Δεν είναι περίπατος, έχει ζόρια, δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα, ζυγίζουμε τι μας πηγαίνει και μέρα με τη μέρα δένουμε και ως ομάδα.