Τέλος από το OPENtv - Η ανακοίνωση του σταθμού για αγαπημένη παρουσιάστρια

«Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος από το OPENtv - Η ανακοίνωση του σταθμού για αγαπημένη παρουσιάστρια

Μια ανακοίνωση - έκπληξη πραγματοποίησε το OPENtv για πολύ γνωστή εκπομπή που προβάλλεται στο σταθμό. Οι ιθύνοντες λοιπόν, πήραν την απόφαση να την ολοκληρώσουν πρόωρα.

Η ανακοίνωση του OPENtv

Ο λόγος για το Εμείς, που παρουσιάζει η Ίνα Ταράντου καθημερινά στις 16:15 το μεσημέρι, έχοντας στο πλευρό της καταξιωμένους συνεργάτες. Η εκπομπή δεν πήγαινε καλά σε νούμερα τηλεθέασης καθ' όλη τη διάρκεια της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

OPENtv Ίνα Ταράντου

ο OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής.

Λίγα λόγια για την παρουσιάστρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας, ενώ εκεί ξεκίνησε την καριέρα της στην δημοσιογραφία. Το ρεπορτάζ της αναφορικά με τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία ήταν το διαβατήριό της για τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Το 1993 δοκιμάζει τις δυνάμεις στην Αθήνα, όπου ξεκινάει από ρεπόρτερ στο ΣΚΑΙ και σε σύντομο χρονικό διάστημα περνά στην σύνταξη και παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στο Star Channel όπου και παραμένει για 14 χρόνια. Εκτός από την παρουσίαση των δελτίων, συμμετέχει και σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές. Ακολούθησε η παρουσίαση του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ «Του νερού τα παραμύθια» στην ΕΡΤ3, η οποία πρόβαλε και αναδείκνυε τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και τους ανθρώπους που ζουν και αγαπούν τον τόπο τους.

Παράλληλα εργάστηκε και ως αρχισυντάκτρια, παραγωγός και άλλων τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ και για άλλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας (SKAI, STAR, ΕΡΤ3, ANTENNA και COSMOTE HISTORY).