«Με έθιγε πάρα πολύ το γεγονός ότι...» - Η αποκάλυψη της Μάριον Μιχελιδάκη για το άδοξο τέλος στην συνεργασία της με την ΕΡΤ

«Όταν δουλεύεις 30 χρόνια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με έθιγε πάρα πολύ το γεγονός ότι...» - Η αποκάλυψη της Μάριον Μιχελιδάκη για το άδοξο τέλος στην συνεργασία της με την ΕΡΤ

Η Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, την Τετάρτη 14/12 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Αναφέρθηκε, δηλαδή, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εκπομπή της, Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον στο OPEN, εξαιτίας των ποσοστών τηλεθέασης που αγγίζει καθημερινά (δείτε εδώ την προθεσμία που της έχει δώσει ο σταθμός), και εξήγησε πως ούτε εκείνη την ικανοποιεί αυτή η κατάσταση.

Η αποκάλυψη της Μάριον Μιχελιδάκη για το άδοξο τέλος της συνεργασίας με την ΕΡΤ

Μίλησε, όμως, και για το παρελθόν της στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποφύγει την συνεργασία της με την ΕΡΤ, η οποία τελείωσε άδοξα, θα έλεγε κανείς, εφόσον έχει μείνει μία μικρή πικρία όσον αφορά την πλευρά της παρουσιάστριας.

Η Μάριον Μιχελιδάκη εξήγησε αναλυτικά, λοιπόν, τον λόγο που χρειάστηκε να αποχωρίσει μετά από τόσα χρόνια τονίζοντας πως είχαν συμβεί πράγματα που την έκαναν να αισθάνεται πως χάνει την αξιοπρέπειά της.

«Έφυγα από την ΕΡΤ όταν ένιωσα ότι θίγεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια σε ένα επίπεδο συμπεριφοράς του να μην χρησιμοποιείσαι αλλά να μην ξέρεις και τον λόγο. Έγινε η πρόταση από το OPEN τη συγκεκριμένη στιγμή.

Με έθιγε πάρα πολύ το γεγονός ότι στην ΕΡΤ δεν είχε αποκατασταθεί το μισθολογικό παρά το γεγονός ότι πέρασαν τα χρόνια της κρίσης και κάνει πάρα πολύ μεγάλες παραγωγές και παίρνει πάρα πολύ κόσμο απέξω και καλώς, είμαι μαζί σε αυτό, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη ψαλίδα μεταξύ των μονίμων και του κόσμου που έρχεται απέξω.

Όταν δουλεύεις 30 χρόνια, κάποια στιγμή μετράει και αυτό, όχι όμως πού θα πάρω περισσότερα χρήματα και που θα πάει ο μισθός μου», είπε χαρακτηριστικά.