Μετά το κόψιμο της εκπομπή της Ίνας Ταράντου - Η προθεσμία του Open στην Μάριον Μιχελιδάκη

Τι συμβαίνει με την απήχηση της εκπομπής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μετά το κόψιμο της εκπομπή της Ίνας Ταράντου - Η προθεσμία του Open στην Μάριον Μιχελιδάκη

Ανακατατάξεις βλέπουμε να κάνει το Open μετά από δύο μήνες, που έχει ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν με σκοπό να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης των προγραμμάτων και συνολικά του σταθμού.

Έτσι λοιπόν, μετά το κόψιμο νέας εκπομπής, έγινε γνωστό, πως υπάρχει μια ανησυχία για το Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον. Την Τετάρτη 23/11 η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε μέσα από το Πρωινό μας του ΣΚΑΪ, πως το κανάλι δίνει χρόνο και μια συγκεκριμένη προθεσμία στο πρόγραμμα με σκοπό όμως να ανέβει η τηλεθέαση.

Το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη για το μέλλον του ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον''

«Επειδή και εκεί υπάρχει ένας προβληματισμός με τα νούμερα και οι άνθρωποι κάνουν διορθωτικές κινήσεις, το κανάλι έχει δώσει προθεσμία στην εκπομπή και ελπίζουν σε ανάκαμψη και άνοδο της τηλεθέασης ως το τέλος του έτους, οπότε και θα συζητηθεί ξανά το θέμα, καθώς μιλάμε για μία θέση ιδιαιτέρως δύσκολη», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

Η Μάριον Μιχελιδάκη "έσπασε" πρώτη φορά την σιωπή της για την αποχώρηση από την ΕΡΤ

Η Μάριον Μιχελιδάκη κρατά συντροφιά στο κοινό καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στο OPEN, ωστόσο αυτή τη φορά βρέθηκε σε αντίπαλο κανάλι για να παραχωρήσει μία συνέντευξη. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 7/11 την είδαμε στο Mega Καλημέρα.

Εκεί μίλησε με τον Κώστα Τσουρό για όλα, συμπεριλαμβανομένου και της αποχώρησής της από την ΕΡΤ, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο διαζύγιό της από τον Βασίλη Νομικό και στην σχέση με την κόρη της.

«Κάθε αρχή έχει και τις δυσκολίες της. Με δουλειά και προσπάθεια όμως όλα φτιάχνουν. Παράλληλα έχει τον ενθουσιασμό, την διάθεση να το παλέψεις, να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, καινούργιες συνεργασίας, καινούργιο περιβάλλον», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την παραίτηση από το κρατικό κανάλι: «Με κάποιους στην ΕΡΤ είχαμε συνδεθεί και αγαπηθεί πάρα πολύ. Ένα χρόνο πριν φύγω από την ΕΡΤ δεν το φανταζόμουν καν, έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγω. Ένιωθα ότι είναι το σπίτι μου αλλά ξαφνικά μου κάνανε έξωση. Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε μια παραίτηση. Μπορεί να μιλάω με χαμόγελο αλλά μέσα μου νιώθω μια θλίψη και ένα παράπονο».

«Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς δεν φανταζόμουν ότι θα με καλούσαν στα γραφεία να μου πουν ότι είμαι καλή αλλά δεν ξέρουν τι να με κάνουν. Από την ΕΡΤ μου διέψευδαν ότι έκαναν άλλοι δοκιμαστικά όσα έκανα διακοπές και ενώ εγώ ήξερα ότι συνεχίζω.

Πέρασα ένα πράγμα που εγώ θα το πω κόσμια “εμπαιγμό”. Έπαιρνα τηλέφωνα και μου έλεγαν πως δεν ισχύουν αυτά που διάβαζα στα δημοσιεύματα και ξαφνικά μου είπαν θα δούμε κάτι άλλο. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική αξιοπρέπεια. Πληγωνόμουν συνέχεια γιατί αυτό κράτησε καιρό. Πιο πολύ από όλα με πείραξε ο τρόπος», πρόσθεσε έπειτα.

Αναφερόμενη στον χωρισμό της, δήλωσε: «Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε καλές σχέσεις. Έχουμε και ένα παιδί 20 ετών. Συζητάμε τα επαγγελματικά μας αλλά όχι όσο παλιά που ήταν μια μόνιμη κουβέντα μέσα στο σπίτι. Ήμουν και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών αλλά ήμασταν οικογένεια. Δεν υπήρξαν ούτε καβγάδες ούτε τίποτα. Όταν χωρίζαμε με τον Βασίλη, επειδή τις ώρες εκείνες υπάρχει πίκρα και θλίψη, του είπα ότι δεν θέλω να ανεβάσουμε τον τόνο της φωνής μας. Χαίρομαι που η κόρη μου δεν έχε καθόλου εικόνες εντάσεων».