«Δέχομαι πολύ...» - Η απάντηση της Κατερίνας Καραβάτου για το πρόωρο τέλος του My style rocks

Τι θα συμβεί και γιατί

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές έκανε η Κατερίνα Καραβάτου όπου ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν και λένε πως το My style rocks ρίχνει πρόωρη αυλαία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Φέτος η παρουσιάστρια για πρώτη φορά δοκιμάζεται σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, αφού την έχουμε συνηθίσει σε πρωινές ή μεσημεριανές καθημερινές εκπομπές. Για το λόγο αυτό μάλιστα, έχει δεχτεί πολλές κρητικές και οι πρώτες ήταν πολύ άσχημες.

Expand player

Οι δηλώσεις της Καραβάτου για το My style rocks

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το My Style Rocks, ήθελα να βρεθώ σε ένα πρότζεκτ. Δέχομαι πολύ τις κριτικές. Αν με θέλουν στο πρωινό, πάει να πει πως κάτι έκανα καλά. Δεν με αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, εγώ κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το πρότζεκτ», ανέφερε για το show μόδας.

«Για όνομα του Θεού, κάνουμε γυρίσματα, έχει ένα μήνα που ξεκινήσαμε, για όνομα του Θεού, όχι ακόμα. Δεν ισχύει ότι θα σταματήσουμε λόγω εκλογών», αντέδρασε μετά από ερώτηση για το αν έχει κάνει συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όσον αφορά για πρόωρο τέλος του My style rocks, απάντησε πως δεν ισχύει ότι θα σταματήσεις και μάλιστα για τις εκλογές.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: «Έχω αποδείξεις οτι σε ντύνει άλλος» - Την ξεμπρόστιασε μπροστά σε όλους

«Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό»

«Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό κι ευτυχώς μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και πολύ σύντομα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα σε όλους τους τομείς και χάρηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που ξεκίνησαν οι συζητήσεις και για το αίσιο τέλος» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη η Κατερίνα Καραβάτου.

Θα μπορούσε να αναβιώσει σήμερα μία εκπομπή, όπως το Κους Κους; «Είχαμε περάσει απίθανα. Δεν νομίζω ότι γίνεται πια κάτι τέτοιο. Έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές κι έχουν αλλάξει κι είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες κι οι καταστάσεις. Χαίρομαι πάρα πολύ κι είναι πολύ σωστό που άλλαξαν τα πράγματα. Ήταν μια μοναδική εποχή, άφησε το στίγμα της και τώρα πάμε πιο πέρα».

«Από τότε που ξεκίνησε το My Style Rocks υπάρχει μια συνεχής ανοδική τάση. Είναι πολύ χαρούμενο. Θέλει χρόνο το project, όλα θέλουν χρόνο και το ξέρω πάρα πολύ καλά αυτό από όλα τα χρόνια που έχω δουλέψει στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη σε σχέση με τα νούμερα. Τα βλέπω, τα αναλύω όσο μπορώ και κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου για τα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: «Είσαι αγενής και προσβάλλεις πολύ άσχημα τον κ. Σκουλό» - Εκτός εαυτού η Ηλιάνα με την Σελένη

My Style Rocks: «Σε απαλλάσσουμε από...» - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε