My Style Rocks: «Είσαι αγενής και προσβάλλεις πολύ άσχημα τον κ. Σκουλό» - Εκτός εαυτού η Ηλιάνα με την Σελένη

Χαμός στο σημερινό Gala

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Είσαι αγενής και προσβάλλεις πολύ άσχημα τον κ. Σκουλό» - Εκτός εαυτού η Ηλιάνα με την Σελένη

Χαμός επικράτησε για ακόμη μια φορά στο σημερινό 16/2 GALA του My Style Rocks με πρωταγωνίστρια την Σελένη, η οποία δεν μπορούσε να δεχτεί την κριτική που της έκανε ο Δημήτρης Σκουλός για το ντύσιμό της -δείτε εδώ τον χθεσινό καυγά της με μια συμπαίκτρια της.

Ο φωτογράφος της ξεκαθάρισε πώς ο τρόπος που ντύθηκε για να παρουσιάσει την ’80s εποχή των ντίσκο είναι λάθος, με την παίκτρια να αντιδρά έντονα. Μάλιστα, τον λόγο πήρε αμέσως η Ηλιάννα Παπαγεωργίου, η οποία δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο, τονίζοντάς της συνεχώς πώς είναι αγενής και προσβάλλει τον Δημήτρη Σκουλό με τα λεγόμενά της και την στάση της.

Εκτός εαυτού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Σελένη στο My Style Rocks

«Έχεις γενικά μία passive aggresive συμπεριφορά όταν δεν θες να ακούσεις και έχει τελειώσει η συζήτηση για σένα, βάζεις ένα τοίχος. Το να δημιουργείς συμπεράσματα και να βγάζεις ιστορίες και να ακούσεις τα μηνύματα που κάποτε αγνοούσες και τώρα θεωρείς ότι έχουν δίκιο, προσβάλλεις πολύ άσχημα τον κ. Σκουλό. Έχεις καταλάβει ότι είσαι πολύ αγενής απέναντί μας; Ήσουν πολύ αγενής και στο κόνσεπτ νύφες», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ηλιάννα.

Κόβεται το My Style Rocks;

Το My Style Rocks έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και όλοι περίμεναν να εκτοξευτούν τα νούμερα της τηλεθέασης (δείτε εδώ πως πάει), κάτι που είχε αντίθετη "φορά". Όχι μόνο δεν ξεπερνά τα άλλα προγράμματα, αλλά δεν φτάνει ούτε για πλάκα το 10%, κάποιες φορές.

Μπορεί βέβαια κάποιοι μέσα από τον ΣΚΑΪ να είχαν τις αντιρρήσεις τους λόγω της πολιτικής επικαιρότητας και της προεκλογικής περιόδου αλλά και οι αντιρρήσεις εκείνων καλύφθηκαν γρήγορα.

Το My Style Rocks είχε μία καλή δυναμική τα τελευταία χρόνια. Επίσης, είχε μια φρέσκια και ανανεωμένη παρουσίαση και κριτική επιτροπή. Η Κατερίνα Καραβάτου ως παρουσιάστρια είναι χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης. Ενώ ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνουν άλλον αέρα στο ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται κάποια κίνηση στον ορίζοντα που θα προκαλέσει το… ηλεκτροσόκ και την εκτόξευση του ριάλιτι που θα περίμεναν στο Φάληρο.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι στην τελευταία μεγάλη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον σταθμό, ο προβληματισμός των στελεχών του καναλιού για το My Style Rocks ήταν έντονος. Σε σημείο μάλιστα που στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο πρόωρου τέλους του ριάλιτι. Ειδικά μάλιστα αν το επιτρέψουν οι πολιτικές εξελίξεις. Άλλωστε, ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνουν οι εκλογές. Υπάρχουν πιθανές ημερομηνίες τον Απρίλιο, αλλά ακόμη τίποτα επίσημο.

Πολλά θα κριθούν από τις πολιτικές εξελίξεις. Αν υπάρξουν άμεσα, τότε είναι δεδομένο ότι το ριάλιτι θα αποχαιρετήσει νωρίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Στη θέση του θα μπει εκπομπή ενημερωτικού περιεχομένου. Ακόμη κι αν δεν προκύψουν όμως, με τα νούμερα που κάνει τώρα το My Style Rocks δύσκολα θα πάει σύμφωνα με τον αρχικό υπολογισμό. Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για το μέλλον του ριάλιτι.

Η κριτική επιτροπή του My Style Rocks