My Style Rocks: «Έχω αποδείξεις οτι σε ντύνει άλλος» - Την ξεμπρόστιασε μπροστά σε όλους η Vodos

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Έχω αποδείξεις οτι σε ντύνει άλλος» - Την ξεμπρόστιασε μπροστά σε όλους η Vodos

Στο My Style Rocks, σχεδόν σε καθημερινή βάση βλέπουμε τις Emilia Vodos και Ρέινα Βενέτη να είναι έτοιμες να πιαστούν στα χέρια, διότι ο σχολιασμός και των δύο είναι έντονος και καμιά φορά υπερβολικός, όπως την πρώτη μέρα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο). Εδώ και πολλές ημέρες, η Emilia υποστηρίζει πως η Ρέινα έχει στυλίστα που τη ντύνει. Το μόνο που της έλειπε ήταν οι αποδείξεις.

Η στιγμή που η Emilia κατηγορεί την Ρεινα στο My Style Rocks

Στο σημερινό (13/2) επεισόδιο, όταν ήρθε η σειρά της Ρέινα να ακούσει την κριτική από τις συμπαίκτριές της, το θέμα ήρθε ξανά στην επιφάνεια, με την Emilia να λέει αυτή τη φορά πως μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.

«Ρέινα κι εσένα το χέρι του Θεού σε έχει ντύσει μάλλον. Πολύ ωραίος συνδυασμός, όμως μάλλον δεν είναι δικός σου», της είπε, με τη Ρέινα να της απαντά: «Λοιπόν, δεν θα λέμε κάθε μέρα τα ίδια. Δεν θα κάνουμε δικαστήριο εδώ πέρα, είναι άσχημο. Είσαι εδώ για να κάνεις κριτική, όχι για να κόβεις βαθμούς, επειδή έχεις κάποιες υποψίες».

«Δεν έχω υποψίες, έχω αποδείξεις», της είπε η Emilia διακόπτοντάς της. «Μου στείλανε ποιος ντύνει τη Ρέινα. Θα σου δείξω το μήνυμα backstage. Μία κοπέλα, γνωστή μου στο Κολωνάκι, που έχει μπουτίκ, ο αδερφός της είναι στυλίστας και μου είπε ότι συνεργάζεται με τη Ρέινα», αποκάλυψε η Emilia.

Αρνούμενη τις κατηγορίες της, η Ρέινα της απάντησε: «Γιατί δεν στέλνεις αυτόν τον άνθρωπο εδώ πέρα να πει μπροστά μου κιόλας ότι είναι ο στυλίστας μου;».

Να υπενθυμίσουμε το περιστατικό μεταξύ των διαγωνιζόμενων, που πλακώθηκαν στο πλατό του My Style Rocks και εκτόξευσαν προσβολές εκατέρωθεν. Οι συμπαίκτριές της θεωρούν ότι έχει ενδυματολόγο που επιμελείται την εμφάνισή της στο παιχνίδι και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε.

Ρ.: Είναι αγενές αυτό που κάνεις.
Ε.: Γιατί είσαι εδώ; Τελείωσε μην μου μιλάς άλλο. Φέρε αυτόν που σε ντύνει… Τώρα μου έρχεσαι έτσι. Έλεος. Όλοι πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες εδώ μέσα.
Ρ.: Άντε πάλι με τους στυλίστες ξεκίνησε η καραμέλα. Είναι δυνατόν;
Ε.: Τέλος πάντων με ή χωρίς στυλίστα αυτό είναι μια βλακεία και μισή. Δεν κολλάνε πουθενά.
Ρ.: Είναι άσχημο και δεν θα συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι. Κορίτσι μου είσαι για τα πανηγύρια.
Ε.: Θα σε πάρω κι εσένα μαζί. Εγώ πάω στα πανηγύρια.
Ρ.: Δεν ανήκω σε αυτά που πηγαίνεις εσύ.