My Style Rocks: Άλλη βγήκε πρώτη, αλλά άλλη έγινε πρώτο θέμα - Ο άγριος καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ

Ακόμα δεν ξεκίνησαν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Άλλη βγήκε πρώτη, αλλά άλλη έγινε πρώτο θέμα - Ο άγριος καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα στο κανάλι του ΣΚΑΪ το απόγευμα της Δευτέρας 16/1 και η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε, αρχικά το κοινό της, στον νέο της ρόλο σε ένα παιχνίδι που δεν την έχουμε συνηθίσει, και στη συνέχεια υποδέχθηκε και την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

«Καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στη μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, αισθάνομαι έναν μεγάλο ενθουσιασμό, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στυλ, τη μόδα και τους ανθρώπους μαζί με εσάς, γιατί θα γίνουμε η πιο stylish παρέα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής, φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο σύνολο.

Εντάσεις στο πλατό του My Style Rocks με την Ρέινα

Πριν προλάβει, όμως, να ξεκινήσει ο διαγωνισμός καλά καλά, άρχισαν και τα παρατράγουδα. Οι τηλεθεατές, από τη μία πλευρά, είχαν βάλει στο στόχαστρο μία συγκεκριμένη παίκτρια και την "πυροβολούσαν" ασύστολα, ενώ οι διαγωνιζόμενες τα έβαλαν με την Ρέινα, καθώς το σύνολο που επέλεξε για το θέμα που αποκάλυψε, δεν τους ταίριαζε, γι' αυτό και η βαθμολογία τους ήταν τόσο χαμηλή που όλοι σοκαρίστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, η Νικόλ και η Τζωρτζίνα βαθμολόγησαν την Ρέινα με «1» και αυτό ήταν κάτι που την εξόργισε. Όταν την ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου πως σχολιάζει την πρώτη της αξιολόγηση η ίδια απάντησε: «Απαράδεκτη».

Τότε, η Νικόλ πήρε την σκυτάλη και εξήγησε πως ένας από τους λόγους που έβαλε την συγκεκριμένη βαθμολογία ήταν το μαλλί της, αυτό όμως δεν άρεσε στην Ρέινα, η οποία απάντησε: «Θέλεις να σχολιάσεις λίγο το ντύσιμο και μετά να πάμε στο μαλλί;». Από την άλλη η Τζωρτζίνα ανέφερε πως δεν της άρεσε το καλσόν και πως δεν έπρεπε να το βάλει.

Δείτε εδώ ποια κέρδισε την πρώτη θέση.