«Όλα λάθος»: Ξεκίνησαν τα όργανα στο My Style Rocks - Τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

Δεν έχουμε φτάσει ούτε στις μισές ακόμη...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Όλα λάθος»: Ξεκίνησαν τα όργανα στο My Style Rocks - Τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

Το My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί του ξεκίνησαν και τα όργανα για τις διαγωνιζόμενες. Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου και είχε κάνει δηλώσεις για αυτή της την θέση (δείτε εδώ τα λόγια της) μαζί με την νέα κριτική επιτροπή, έχει να δώσει πολλά.

Στο trailer, που προβλήθηκε χθες (15/1) Κυριακή είδαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αν και πρεμιέρα, να βάζει στην θέση της διαγωνιζόμενη, χωρίς να διστάσει λεπτό (δείτε το εδώ). Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο πολυσυζητημένο reality μόδας και εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την αγωνία της για το νέο αυτό ξεκίνημα.

«Καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στη μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, αισθάνομαι έναν μεγάλο ενθουσιασμό, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στυλ, τη μόδα και τους ανθρώπους μαζί με εσάς, γιατί θα γίνουμε η πιο stylish παρέα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής, φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο σύνολο.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των τριών μελών της κριτικής επιτροπής.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Το concept είναι να δώσουμε το έναυσμα στα κορίτσια να κάνουν ωραία look, να δημιουργήσουν όμορφα στυλ, να πάρει ο κόσμος ιδέες και να εξελιχθούν κι εκείνες», ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε στην Κατερίνα Καραβάτου κατά την είσοδό του στο πλατώ: «Σας υποδέχομαι στο My Style Rocks, καλώς ορίσατε. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το ότι εσύ τελικά υποδέχεσαι τους τηλεθεατές».

Μέχρι στιγμής οι συμπαίκτριες της πρώτης διαγωνιζόμενης, δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με τα ρούχα της, με τη βαθμολογία να είναι υπό της βάσης. Ωστόσο, η κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα ο Δημήτρης Σκουλός την βρήκε αρκετά ενδιαφέρουσα αφού και σαν φωτογράφος μελετά και μία άλλη οπτική.

Το Twitter δεν φαίνεται να συμμερίζεται ιδιαίτερα την άποψη των κριτών, και οι παρομοιώσεις για την εμφάνιση της Όλγας δεν έχουν προηγούμενο.

Η διαγωνιζόμενη του my Style Rocks με την χειρότερη μέχρι τώρα κριτική

Σειρά είχε μετά την Όλγα, η Τζορτζίνα, που δεν πήρε καθόλου καλές κριτικές από την τους κριτές, αλλά ου΄τε από τις διαγωνιζόμενες, που την έκριναν για την ενδυμασία της και το ύψος του φορέματος της, καθώς δεν την κολάκευε λόγω ηλικίας φυσικά.

Η δεύτερη διαγωνιζόμενη!

Βέβαια, οι χρήστες του twitter ξεκίνησαν να σχολιάζουν και να δίνουν "πόνο".