«Μην είσαι γλωσσού!» - Το σκληρό πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My style rocks

«Θα μου τη λες όταν ολοκληρώνω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μην είσαι γλωσσού!»  - Το σκληρό πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My style rocks

Τη μεγάλη πρεμιέρα και το άκρως ανανεωμένο My style rocks αναμένεται να δει το κοινό τη Δευτέρα 16/1 στη μεγάλη πρεμιέρα του παιχνιδιού, καθώς τόσο οι παίκτριες θα είναι εκκεντρικές όσο και η ομάδα πολύ διαφορετική.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι και επίσημα στο show στη θέση της κριτικής επιτροπής και μάλιστα μέσα από το trailer, που κυκλοφόρησε λίγο πριν από το πρώτο επεισόδιο δείχνει ένας μέρος από τη στάση της απέναντι στα κορίτσια.

«Θα είμαι αυστηρός, όποτε χρειάζεται και με χιούμορ όταν χρειάζεται. Όταν μου αρέσει κάτι θα το πω κι όταν δεν μου αρέσει κάτι πάλι θα το πω, δεν θα ντραπώ. Η Ηλιάνα είναι για πάντα η διπλανή μου.

Είναι φίλη μου πολλά χρόνια, την λατρεύω και την αγαπώ. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για το ποιος είναι ο Στέλιος κι η πορεία του. Είναι πολύ καλός στην δουλειά του κι είναι σημαντικό. Δεν υπάρχει ανταγωνιστικό στοιχείο μεταξύ μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την δουλειά μας, να περάσουμε καλά και να περάσει κι ο κόσμος καλά.

Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το GNTM, τα έβαψα μαύρα. Τώρα ξαναέβαλα λευκά. Υπάρχει Θεός. Το κορίτσι αυτό έχει πλάκα, είναι πολύ βοηθητική και πολύ καλός συνεργάτης. Η Κατερίνα πάρα πολύ έμπειρη σε αυτό που κάνει», είχε πει ο Δημήτρης Σκουλός για το νέο του εγχείρημα (δείτε εδώ τα καρφιά του Καραβά για Σκουλό και Παπαγεωργίου).

Πιο συγκεκριμένα μέσα από το trailer πήραμε μία γεύση μέχρι να δούμε το ολόκληρο επεισόδιο, ωστόσο αυτό που κάνει εντύπωση προς το τέλος είναι ο τρόπος, που μιλάει η Ηλιάνα σε διαγωνιζόμενη αφήνοντας την εντύπωση, πως θέλει να είναι αυστηρή για να μην της πάρουν τον αέρα.

Τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My style rocks

«Θα μου τη λες όταν ολοκληρώνω καταρχάς, μην είσαι γλωσσού», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο trailer του My style rocks.