«Εγώ δεσμεύομαι...» - Το σχόλιο του Καράβα για τη συμμετοχή Σκουλού & Παπαγεωργίου στο My style Rocks

Κάποτε ήταν όλοι μαζί στο GNTM

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Mπορεί το GNTM 5 να έχει τελειώσει και να αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, όμως οι δηλώσεις των ανθρώπων, που συμμετείχαν στον κύκλο αυτό δεν σταματούν, με τον Γιώργο Καράβα να ''πιάνεται'' από την κάμερα του Open Weekend το Σάββατο 14/1.

Το μοντέλο, που φέτος είδαμε για πρώτη φορά σε θέση κριτή μίλησε για τη φετινή του εμπειρία αλλά και για τα νούμερα τηλεθέαση του διαγωνισμού, που δεν ήταν τα επιθυμητά θα έλεγε κανείς.

«Έτσι κι αλλιώς θα επέστρεφε η Σοφία, είτε στον ημιτελικό, είτε στον τελικό. Έτσι ήταν συμφωνημένο. Ο τελικός είναι την επόμενη εβδομάδα, άρα τι μου λέτε ότι την φέρνουμε νωρίτερα; Εμείς τελειώνουμε»,είχε πει η Βίκυ Καγιά, ενώ ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης: «Μιλάτε συνέχεια για νούμερα σε ένα πρόγραμμα που κάνει ένα 14-15% σε μία εποχή που έχει 14 προγράμματα απέναντί του και ένα ποσοστό ανθρώπων περίπου 7% που το βλέπουν από το web και δεν προσμετράται στην τηλεθέαση. Για τι νούμερα μιλάμε;».

Το μοντέλο εκτός λοιπόν από τη συνεργασία του με το GNTM δε δίστασε να αναφερθεί και στα μέλη που παιχνιδιού από παλιότερους κύκλους, που έκλεισαν σε άλλη εκπομπή μόδας. Ο λόγος για τους Σκουλό και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που αναμένουμε να δούμε στο My style Rocks (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Σκουλού για το νέο το βήμα).

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για το GNTM 5

«Ήταν πολύ ωραία ομάδα η Βίκυ κι ο Τάσος και περάσαμε όμορφα και περιμένουμε να δούμε τι θα ακολουθήσει. Καλή επιτυχία να έχουν (σ.σ. ο Δημήτρης Σκουλός κι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks). Τους εύχομαι τα καλύτερα. Εγώ δεσμεύομαι από ένα συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι τέλη Μαϊου, οπότε… Στην παρούσα φάση δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες, αλλά είμαι εδώ.

Τα νούμερα είναι νούμερα και καλώς η κακώς κρινόμαστε από αυτά. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική από όλες τις απόψεις. Υπήρχε και το παγκόσμιο κύπελλο κι έγινε για πρώτη φορά στα χρονικά χειμώνα. Δεν είμαι άνθρωπος των δικαιολογιών, αλλά it is what it is», είπε ο Γιώργος Καράβας.