My Style Rocks: Η κοπέλα που κέρδισε την πρώτη δοκιμασία - Ποιες έφτασαν στον πάτο του πίνακα

Σε μερικές δεν άρεσε τόσο...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η κοπέλα που κέρδισε την πρώτη δοκιμασία - Ποιες έφτασαν στον πάτο του πίνακα

Το My Style Rocks τελείωσε για σήμερα (16/1) Δευτέρα και η πρώτη νικήτρια του ριάλιτι είναι γεγονός. Από την αρχή το My Style Rocks, ξεκίνησε με το πιο θερμό καλοσώρισμα της παρουσιάστρια του, Κατερίνας Καραβάτου (δείτε εδώ τα λόγια της).

Οι διαγωνιζόμενες έκανα την πασαρέλα τους και περίμεναν την καλύτερη βαθμολογία, κάτι που μόνο μερικές είδαν και άλλες ντράπηκαν με αυτά που φόρεσαν. Μέσα σε αυτές ήταν και η Τζόρτζια, που δεν πήρε καθόλου καλές κριτικές από την τους κριτές, αλλά ούτε από τις διαγωνιζόμενες, που την έκριναν για την ενδυμασία της και το ύψος του φορέματος της, καθώς δεν την κολάκευε λόγω ηλικίας φυσικά.

Η δεύτερη διαγωνιζόμενη!

Βέβαια, οι χρήστες του twitter ξεκίνησαν να σχολιάζουν και να δίνουν "πόνο".

Αυτή είναι η νικήτρια του πρώτου επεισοδίου στο My Style Rocks

Μία, όμως κατάφερε να κλέψει την καρδιά των περισσότερων και κυρίως των κριτών, με αποτέλεσμα να πάρει την πρωτιά απόψε. Ο λόγος για την... Όλγα!

Η 28χρονη στυλίστρια πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία και άφησε πίσω της, την Σελένη με 2 πόντους σχεδόν διαφοράς. Τελευταίες ήταν η Τζόρτζια και η Εύα.

Οι συμπαίκτριες της Όλγας, δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με τα ρούχα της, με τη βαθμολογία να είναι υπό της βάσης. Ωστόσο, η κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα ο Δημήτρης Σκουλός την βρήκε αρκετά ενδιαφέρουσα αφού και σαν φωτογράφος μελετά και μία άλλη οπτική.

Το Twitter δεν φαίνεται να συμμερίζεται ιδιαίτερα την άποψη των κριτών, και οι παρομοιώσεις για την εμφάνιση της Όλγας δεν έχουν προηγούμενο.