«Δεν θέλουμε να χτυπήσουμε την Ανδρομάχη, αλλά...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Χατζίδου μετά την διαμάχη για το τραγούδι της Σαμίου & Σάλτη

Τι υποστηρίζουν οι δύο ερμηνεύτριες

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος "σάλος" γύρω από το όνομα της Ανδρομάχης Δημητροπούλου, καθώς ερμήνευσε ένα τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη, το οποίο είχε ερμηνεύσει αρχικά η Άντζυ Σαμίου, και ενώ είχε πάρει την άδεια να το κάνει, επειδή έγινε viral, ο δημιουργός του κομματιού, Κώστας Μηλιωτάκης, "τα έβαλε" μαζί της και της ζήτησε να κατεβάσει το τραγούδι, διαφορετικά θα ακολουθήσουν εξώδικα και μηνύσεις (δείτε εδώ τις δηλώσεις του και την απάντησή της).

Το ζήτημα αυτό, ωστόσο, προβλήθηκε αρχικά στο Breakfast at Star και γι' αυτό η παρουσιάστρια, Ελένη Χατζίδου, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, εξηγώντας πως δεν θέλουν να την "διαβάλλουν" ή να την κατηγορήσουν για κάτι, αλλά θεωρούν πως εφόσον της ζητήθηκε, δεν θα έπρεπε να συνεχίζει την διαμάχη.

Expand player

Τα αιχμηρά σχόλια της Ελένης Χατζίδου για την Ανδρομάχη μετά την διαμάχη για το τραγούδι της Σάλτη και της Σαμίου

«Θέλετε να μπω στην ψυχολογία της Χριστίνας; Γιατί μπορώ πολύ εύκολα να το κάνω. Είναι να βγάλω ένα τραγούδι, έχω πάρει τα δικαιώματα εδώ και έναν χρόνο, το δουλεύω, έχω μπει στούντιο… και τώρα το ακούω όλο και περισσότερο από μία άλλη τραγουδίστρια και αυτό δεν έχει στοπ. Εγώ θα στεναχωριόμουν πάρα πολύ», παραδέχθηκε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Και συμπλήρωσε: «Το μεγαλύτερο λάθος των τραγουδιστών χρόνια τώρα είναι ότι δεν αναφέρουν τους δημιουργούς. Τα τραγούδια δεν μας ανήκουν».

«Δεν θέλουμε να χτυπήσουμε την Ανδρομάχη, δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν. Καλά έκανε η κοπέλα, όλοι μας έχουμε τραγουδήσει κομμάτια πολλών. Από τη στιγμή που κάποιος σου βάζει στοπ, γιατί νευρίασε που δεν τον ανέφερες, πρέπει να το σταματήσεις», κατέληξε μάλιστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκπομπή μεταδόθηκαν και τα σχόλια της Χριστίνας Σάλτη επί του θέματος. «Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, δεν θέλω να ασχολούμαι με διάφορα άλλα που λέγονται. Εγώ το έκανα με άδειες, πολύ τυπικά, δεν έχω κάνει κάτι κακό για να απολογηθώ», ενώ το ρεπορτάζ περιλαμβάνει τις τελευταίες αναρτήσεις της Άντζυ Σαμίου, αλλά και του δημιουργού, Κώστα Μηλιωτάκη, στο Facebook, μέσα από τις οποίες δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έγινε γνωστό νωρίς σήμερα 17/2 το πρωί - Μαθεύτηκε πως Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου...

«Μη νιώθεις άσχημα» - Ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να συνέλθει η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at Star