Απειλούν με μηνύσεις και εξώδικα την Ανδρομάχη: «Δεν είχα ποτέ κάποιον από πίσω να του "δίνομαι" και να κάνει για μένα πράγματα» - Το ξέσπασμά της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Ανδρομάχη Δημητροπούλου (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της), καθώς ξεκίνησε μία "επίθεση" προς το πρόσωπό της μετά της δημοσιοποίηση μίας διασκευής της για το τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη με τίτλο "Παράλληλη αγάπη".

Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός αυτού, Κώστας Μηλιωτάκης, με το που το βίντεο της τραγουδίστριας δημοσιεύθηκε και έγινε viral την απείλησε με εξώδικο και μηνύσεις για να το κατεβάσει, ενώ φαίνεται πως γνώριζε ότι θα ανέβει και πως η Ανδρομάχη είχε αγοράσει τα δικαιώματα για να το κάνει.

Έτσι, λοιπόν, επειδή έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα social media, η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί για όλο αυτό μέσα από το tik tok και μέσ από ένα βίντεο εξήγησε ποια είναι η αλήθεια και πως θα κινηθεί στη συνέχεια.

Ξέσπασε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου για τις "απειλές" από τον Κώστα Μηλιωτάκη

«Νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ κι εγώ επάνω σε όλο αυτό που έχει γίνει. Εγώ προσωπικά έκανα ότι κάνω γενικά, ότι κάνω πάντα. Ανέβασα ένα medley, όπως έχω ξανανεβάσει άλλες δύο φορές, και δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα από κανένα. Θέλω να πω, λοιπόν, ότι το ότι ήθελα εγώ να κάνω medley με το κομμάτι αυτό το γνώριζαν όλοι. Το έλεγα και με μεγάλη χαρά και περίμενα πως και πως να βγει το medley.

Δηλαδή από όταν ανέβασα το βίντεο στο tik tok, το οποίο έγινε viral, ήθελα ήδη να κάνω το medley, το είχα ανακοινώσει, λοιπόν, σε όλους και στην στην εταιρεία μου το είχα ανακοινώσει, σε όλους μου τους συνεργάτες και σε όλους μου τους φίλους το είχα διαλαλήσει γιατί περίμενα πως και πως να έρθει η στιγμή που θα το ανεβάσω. Δεν έκανα κάτι κρυφά. Δεν είμαι άνθρωπος τέτοιος. Δεν είμαι ύπουλος άνθρωπος, δεν μου αρέσει αυτό, δεν το εκτιμώ και δεν το κάνω ποτέ.

Ούτε και έχω υποκινήσει ποτέ κανένα να ανεβάσει, να επιτεθεί, να με στηρίξει. Δεν πίεσα ποτέ κανένα να με ακούσει, δεν πίεσα ποτέ κανένα να μπει και να προσθέσει άλλο ένα view στα βίντεό μου, δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Και το ότι είμαι αυτή τη στιγμή εδώ που είμαι, όπου κι αν είμαι, το χρωστάω στον κόσμο. Γιατί ο κόσμος, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να ανεβάζω τα covers μου στο Instagram πριν πέντε - έξι χρόνια, με αγκάλιασε, με στήριξε, όσο δεν με έχει στηρίξει κανένας, κανένας απολύτως, πουθενά, το τονίζω αυτό. Γι' αυτό τους ευγνωμονώ κάθε μέρα και έχω επαφή κάθε μέρα με όσους περισσότερους μπορώ.

Η αλήθεια είναι ότι ότι έχω καταφέρει μέχρι τώρα, το έχω καταφέρει μόνη μου, δεν είχα ποτέ κάποιον από πίσω να τσοντάρει λεφτά, να του "δίνομαι" και να κάνει για μένα πράγματα. Οπότε νομίζω, ότι από όλα αυτά που ειπώθηκαν, αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι μπορεί να είναι κάποιοι υποκινούμενοι από εμένα και να με στηρίζουν. Δεν υπάρχει κάποια στρατολόγηση από μέρους μου για να γίνεται κάτι που απ' ότι φαίνεται ενοχλεί.

Εγώ ανέβασα το τραγούδι με πάρα πολύ αγάπη, το τραγουδάω με πάρα πολύ αγάπη κάθε φορά, ο κόσμος μου το ζητούσε συνέχεια, οπότε εφόσον αυτό που είμαι το χρωστάω στον κόσμο, εννοείται πως θα ανέβασα το "παράλληλη αγάπη" σε medley, με πάρα πολύ σεβασμό, γι' αυτό και έγραψα από κάτω άλλωστε στο βίντεο ότι τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και στους ερμηνευτές, δεν ήθελα να επωμιστώ κάτι εγώ.

Όταν, λοιπόν, με κάλεσαν και μου είπαν πως ο κύριος Μηλιωτάκης τους κάλεσε και τους είπε ότι θα μου στείλει εξώδικο και ότι θα μου κάνει μήνυση σε περίπτωση που δεν κατεβάσω από το tik tok και από το Instagram τα βίντεο που έχω ανεβάσει, όχι απλά στεναχωρήθηκα, απογοητεύτηκα τόσο πολύ, γιατί είμαι μία νέα κοπέλα, που προσπαθώ, μόνη μου, και περίμενα από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι τόσο αξιόλογος δημιουργός να το "βλέπει" αυτό. Όταν φοβίζεις έναν άνθρωπο έτσι και τον τρομάζεις, γιατί να γίνει αυτό;

Κάλεσέ με, πάρε με ένα τηλέφωνο, στείλε μου ένα μήνυμα, όπως έκανα κι εγώ και δεν δέχθηκα καμία απάντηση. Τι πιο λογικό; Οι άνθρωποι σαν όντα επικοινωνούμε δια του λόγου.

Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να τοποθετηθώ και να σχολιάσω κάτι, απλά επειδή είδα ότι έχει φτάσει στα κανάλια το θέμα, ενώ εγώ έστειλα ένα πολύ ωραίο μήνυμα στον κύριο Μηλιωτάκη και του ζήτησα να μιλήσουμε οι δυο μας, αλλά εκείνος επέλεξε να μην απαντήσει, μπαίνω στη διαδικασία κι εγώ και ανεβάζω αυτά που θέλω να πω, αφού ο ίδιος δεν θέλει να με ακούσει», είπε χαρακτηριστικά.

Και επειδή ο συγκεκριμένος δημιουργός θέλησε να μιλήσει στα κανάλια και όχι σε εκείνη, συμπλήρωσε: «Δεν έχω μάθει να μιλάω μέσω τρίτων σε εκείνους που θέλω να απευθυνθώ» και κατέληξε: «Έγραψα όσο μας το κατεβάζουν θα το ανεβάζουμε, γιατί γενικά σαν άνθρωπος έχω έναν επαναστατικό χαρακτήρα και ένιωσα αδικία».

Οι δηλώσεις του Κώστα Μηλιωτάκη