Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τέρμα μίνι φούστα - Οι βόλτες της Ανδρομάχης και του συντρόφου της στα σοκάκια της Μυκόνου

Είναι πολύ καλά στα προσωπικά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τέρμα μίνι φούστα - Οι βόλτες της Ανδρομάχης και του συντρόφου της στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είναι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι με πολύ ιδιαίτερη φωνή, η οποία ξεχωρίζει μαζί με την εντυπωσιακή της εικόνα. Μαζί με τα επαγγελματικά της που τρέχουν ξέρουμε πως η τραγουδίστρια είναι πολύ καλά και στα προσωπικά της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες, η ίδια και ο σύντροφός της απαθανατίστηκαν στα σοκάκια της Μυκόνου, με πολύ ωραία εμφάνιση. Αυτή τη φορά ήταν πιο απλή, καθώς δεν είχε ίχνος μακιγιάζ και το σύνολο, που διάλεξε ήταν άκρως καλοκαιρινό και λιγότερο αποκαλυπτικό από την προηγούμενη επιλογή της.

Και ο καλός της αντίστοιχα τράβηξε πολλά βλέμματα τόσο για το πόσο πολύ την πρόσεχε, αφού δεν άφηνε το χέρι της αλλά και με το casual ντύσιμο, που έκανε ξανά.

Στη Μύκονο η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με τη σύντροφό της

Ανδρομάχη με τον σύντροφο της στη Μύκονο

Οι πρώτες πληροφορίες για το αγόρι της τραγουδίστριας

Η Ανδρομάχη Δημηροπούλου βρίσκεται στα καλύτερα της αφού τα νέα που γίνονται γνωστά για εκείνη τελευταία είναι μόνο ευχάριστα. Από τη μία η κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού ''Έλα'' με το οποίο ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision και από την άλλη η νέα της σχέση, που έγινε γνωστή.

Η τραγουδίστρια δεν κάνει αποτυχημένες προσπάθειες να κρύψει τον νέο της σύντροφος μιας και πρόσφατα την είδαμε σε τρυφερά τετ -α- τετ με το αγόρι της στα μπουζούκια. Μέχρι πρότινος δεν ξέραμε πολλά για εκείνον, ωστόσο την Τετάρτη 4/5 μέσα από την εκπομπή Love it, γνωστοποιήθηκαν κάποιες σχετικές πληροφορίες. Το όνομα αυτού Ανδρέας, ο οποίος είναι κοντά ηλικιακά με την Ανδρομάχη, αφού είναι στα 25 και όπως λέγεται έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων.