Με στενό και αποκαλυπτικό φόρεμα η Ανδρομάχη - Τα καυτά φιλιά στο στόμα με τον σύντροφο της

Φαίνεται να είναι πολύ καλά μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με στενό και αποκαλυπτικό φόρεμα η Ανδρομάχη - Τα καυτά φιλιά στο στόμα με τον σύντροφο της

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου μπορεί να βιώνει μια πολύ έντονη και πιεστική περίοδο, καθώς προετοιμάζεται για τη Eurovision 2022, σε κάθε περίπτωση όμως βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και πιο προσωπικές στιγμές. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε τη Μεγάλη Τετάρτη 20/4 σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφο στο hotel Ερμού.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα αποκαλυπτικό στενό φόρεμα και αντάλλαζε φιλιά στο στόμα με τον πολύ γοητευτικό άντρα, που είχε στο πλευρό της. Πολλά στοιχεία για εκείνον δεν έχουμε, όμως για να έχει αποφασίσει η Ανδρομάχη να κυκλοφορεί δημόσια, αυτό σημαίνει πως είναι αρκετά καλά μαζί. Άλλωστε έχει περάσει από δύσκολες σχέσης στο παρελθόν και ξέρει να διακρίνει πλέον την κακοποιητική συμπεριφορά.

Η Ανδρομάχη Παπαδημητρίου σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφο της

Ανδρομάχη με σχέση

«Είπα ναι χωρίς να το σκεφτώ» - Η Ανδρομάχη αποκαλύπτει πως της έγινε η πρόταση να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 18/4, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Ανδρομάχη Δημητροπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@STAR» και μίλησε για το βήμα και την απόφασή της να πάρει μέρος στον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα συμβεί. Δεν το είχα στο μυαλό μου γιατί ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο τι κάνω τώρα. Απλά ήρθε. Είπα ναι γιατί πίστευα ότι είμαι στη φάση που πρέπει να κάνω μια μετάβαση. Απλά είπα ναι, δεν το σκέφτηκα, δεν ήξερα τι τραγούδι θα πω. Χάρηκα που ήταν ένα τραγούδι που έκατσε πάνω μου σωστά», ανέφερε και συνέχισε:

«Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την κρίση μου γιατί με έχουν οδηγήσει σωστά. Θα ρωτήσω πάντα την αδερφή μου. Δεν είναι στον χώρο αλλά έχει πάρα πολύ καλή αντίληψη. Κανέναν άλλον. Γενικά δεν ρωτάω. Απλά πηγαίνω και κάνω αυτό που νιώθω».

Για την προετοιμασία και τις πρόβες ανέφερε: «Νομίζω θα είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό που θα δείξουμε. Θα προσπαθήσουμε να σαγηνέψουμε το κοινό. Δεν μπορώ να πω άλλα. Δεν θέλω κιόλας. Θέλω να είναι έκπληξη. Θα έχω δυο χορεύτριες μαζί μου». (Δείτε εδώ τη νέα εκδοχή του «Ela»)

Όσον αφορά τα συναισθήματα της, όταν άκουσε το «Ela» η Ανδρομάχη απάντησε: «Ηρέμησε η ψυχή μου γιατί δεν ήξερα τι θα πω. Είπα ναι και δεν ήξερα τι θα μου έρθει, τι θα πρέπει να τραγουδήσω. Με το προαίσθημα κινήθηκα και είπα κατευθείαν ναι. Είπα αυτό είναι το τραγούδι; Έπαθα σοκ! Ήταν αυτό που είχα σκεφτεί. Νιώθω όμορφα».