Ανδρoμάχη για revenge porn: «Φωτογραφίες μου βρέθηκαν παντού, είναι τραγικό»

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανδρoμάχη για revenge porn: «Φωτογραφίες μου βρέθηκαν παντού, είναι τραγικό»

Το βράδυ της Τρίτης 8/02 η Ανδρομάχη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το revenge porn (που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό) είχε αντιμετωπίσει από τον πρώην σύντροφό της όταν ήταν μόλις 15 χρόνων.

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Φωτογραφίες μου βρέθηκαν παντού. Πέρα του ότι είναι τραγικό, είναι μια τεράστια ευθύνη που δεν το κάνεις σε κανένα. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου.

Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου… Είπα θα το πω στις φίλες μου. Η παρέα μου ντρεπόταν για εμένα. Κόσμος γύρω έπιανε τις μαμάδες τους κι έλεγε μην την κάνετε παρέα γιατί έχει κάνει αυτό… Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος της ζωής μου».

Ξέσπασε η Ανδρομάχη για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσαλλονίκη- "Τι κάνετε; Δεν καταλαβαίνεται ότι..."

Κάθε μέρα και χειρότερα, είναι το moto των τελευταίων ημερών, καθώς κάθε τρεις και λίγο προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των αποτρόπαιων πράξεων, και άλλες με όλους γύρω να αγανακτούν, για το μέχρι που μπορεί να φτάσει τελικά ο άνθρωπος και πόσο κακό μπορεί να προκαλέσει.

Όσοι άνθρωποι έχουν βήμα μιλούν καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απέχθεια που αισθάνονται πλέον με όσα διαδραματίζονται γύρω μας και τάσσονται υπέρ των θυμάτων.

Μία από αυτά τα άτομα είναι και η γλυκύτατη Ανδρομάχη, την οποία γνωρίζουμε όλο και καλύτερα τον τελευταίο καιρό, μέσα από τις δισκογραφικές δουλειές της. Η όμορφη τραγουδίστρια, αγανακτισμένη και φανερά οργισμένη, πήρε θέση για τον άδικο χαμό του Άλκη στη Θεσαλλονίκη, του γεγονότος που ξεχείλισε το ποτήρι για την κατρακύλα, που έχουν πάρει τα πράγματα στη χώρα μας και πλέον έχει χαθεί κάθε έλεγχος.

«Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, καλό θα ήταν να προσέχουμε τι κάνουμε «τάση» μέσα από τα τραγούδια μας! Τα λέω γιατί βλέπω ένα τσουνάμι μαγκιάς, ναρκωτικών, όπλων και αλητείας να κινείται προς το μέρος μας και απλά συνεχίζουμε και τα κάνουμε όλα όπως τα κάναμε και τροφοδοτούμε τον εγκέφαλο αυτών των ανεγκέφαλων αποβρασμάτων με περισσότερη βλακεία! Δεν κουραστήκατε να μιλάτε για κόκα, πόρνες και όπλα; Δεν βλέπετε τι έχετε δημιουργήσει;

Τα 12χρονα πλακώνονται και σφάζονται στα σχολεία σαν μαφιόζοι! 16χρονα κορίτσια ξεπουλιούνται για ένα ποτήρι σαμπάνια σε vip τραπεζάκια και για ένα Story! Το ναρκωτικό πάει και έρχεται και μιλάμε για ηλικίες 12-17. Όλοι κρατάνε όπλα και τα επιδεικνύουν και απλά τραβάνε σκανδάλη επειδή «στράβωσαν» με το καλοκαιρινό αεράκι που τους χάλασε το μαλλί.

Γιατί για τέτοιους λόγους πια χάνονται ζωές! Τι κάνετε; Δεν καταλαβαίνεται ότι καταστρέφεται όλες τις επόμενες γενιές για να πουλήσετε μούρη, φράγκα και αλυσίδες; Όταν γίνεσαι γνωστός είτε ως καλλιτέχνης είτε ως Influencer είτε ως οτιδήποτε άλλο έχεις ευθύνη… Γιατί, λόγω του ότι σε θαυμάζουν, πράττουν όπως πράττεις, μιλούν όπως μιλάς, ντύνονται όπως ντύνεσαι…

Ασκείς επιρροή, άρα έχεις ευθύνη ξεκολλήστε λίγο τα κεφάλια σας και δείτε τι κάνετε!»

Τα αιχμηρά λόγια της Ανδρομάχης Φανερά αγανακτισμένη η Ανδρομάχη