Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα σοκάκια της Μυκόνου

Τι φόρεσαν οι εντυπωσιακές Celebrities

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα σοκάκια της Μυκόνου

Όλες εντυπωσιακές, όλες πανέμορφες, κάποιες καλοντυμένες, κάποιες όχι και τόσο. Πολλοί celebrities βρέθηκαν στο νησί των ανέμων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ενώ μπορεί ο καιρός να μην ήταν ευνοϊκός, τα looks των ελληνίδων καλλονών παρέμειναν άκρως αποκαλυπτικά.

Δείτε τι φόρεσαν οι ελληνίδες celebtities

Από την Julie Saropoulos

Μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι Ιωάννα Τούνη. Παρά το γεγονός ότι φήμες την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ τις τελευταίες αναρτήσεις του) εκείνη βρέθηκε να διασκεδάζει στα σοκάκια της Μυκόνου. Φόρεσε ένα πανέμορφο μαύρο φόρεμα, με εντυπωσιακό δέσιμο στον λαιμό το οποίο κολακεύει απίστευτα το ντεκολτέ, ενώ έκανε εντυπωσιακά μαλλιά με ράστα που δίνουν μία διαφορετική στιλιστική άποψη.

Ιωάννα Τούνη

Αφού πήραν την απόφαση για το που θα βαφτίσουν τα κοριτσάκια τους (δείτε εδώ το μέρος), η Χριστίνα Μπόμπα με τον σύζυγο της Σάκη Τανιμανίδη, πέρασαν οικογενειακά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί. Η Χριστίνα περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου, ντυμένη λιτά, αλλά παρ' όλα αυτά κομψά. Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με κουμπιά και το συνδύασε με nude πλατφόρμες, οι οποίες δένουν στον αστράγαλο.

Χριστίνα Μπόμπα

Δε θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την πανέμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Δεν γίνεται να μείνει απαρατήρητη και να μην την κοιτάξει κανείς όταν περνάει από δίπλα του, καθώς φόρεσε ένα αποκαλυπτικό γαλάζιο φόρεμα με γυαλιστερό ύφασμα. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν λίγο υπερβολική για το νησί των ανέμων, παρ' όλα αυτά παραμένει κούκλα, ιδίως με το συγκεκριμένο χτένισμα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η πρώην παίκτρια του Survivor Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η φίλη της Ελισάβετ Καρυπίδου πάντα τραβούν τα βλέμματα με το στιλ τους. Έτσι και στη Μύκονο έκαναν τη βραδινή τους εμφάνιση με πολύ εντυπωσιακά outfit. Η Ναυσικά με ένα υπέροχο oversize σακάκι σε φιστικί χρώμα συνδυασμένο τέλεια με τσάντα στο ίδιο χρώμα, ενώ η Ελισάβετ με ένα υπέροχο λευκό μαγιό συνδυασμένο με oversize jeans.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Τέλος, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου, έκανε μία safe επιλογή floral φορέματος. Θα μπορούσε να κάνει μία άλλη επιλογή στα παπούτσια και την τσάντα, παρ' όλα αυτά τα κοσμήματα και τα μαλλιά της σώζουν την συνολική εικόνα της.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου