Έγινε γνωστό στον αέρα του Happy Day - Χαρές για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό στον αέρα του Happy Day - Χαρές για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Εδώ και λίγο καιρό, η Χριστίνα Μπόμπα και ο αγαπημένος της σύζυγος, Σάκης Τανιμανίδης, ετοιμάζουν την βάφτιση των δύο υπέροχων κοριτσιών τους. Τα δίδυμά τους θα πάρουν τα ονόματα Φιλίππα και Αριάννα και έτσι το πρωί της Τρίτης (14/6), η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο.

Με την εκπομπή συνδέθηκε ο Πέτρος Νάζος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε από τη μία για τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο και από την άλλη για τη βάφτιση των διδύμων αποκαλύπτοντας πως το μυστήριο πρόκειται να γίνει στο νησί των Ανέμων.

Οι δυο τους έχουν νοικιάσει μία βίλα για όλο το καλοκαίρι και κάνουν τις ετοιμασίες τους για την βάφτιση των παιδιών τους. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ποιοι θα είναι οι νονοί των παιδιών ούτε σε ποια εκκλησία θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Πού θα γίνει η βάφτιση των παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Η φωτογραφία των διδύμων που έγινε viral

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα ζευγάρια εκείνα, που πολλοί θα ζήλευαν καθώς πριν παντρευτούν είχαν μια γεμάτη ζωή και μετά τον γάμο και την απόκτηση των παιδιών τους, εξακολουθούν να ζουν ιδιαίτερες στιγμές.

Αυτή την περίοδο έχουν φύγει από την Ελλάδα και με τη βοήθεια της μαμάς του Σάκη, έχουν μεταφερθεί στη Μύκονο κάνοντας εκεί οικογενειακές διακοπές. Από ότι έχουμε καταλάβει μένουν στο νησί, αφού έχουν νοικιάσει σπίτι εκεί και έτσι τα παιδάκια τους είναι σε καθημερινή επαφή με τη θάλασσα.

Η τελευταία ανάρτηση της Χριστίνας στο instagram μας δείχνει πόσο όμορφα τα περνάνε εκεί και πως οι δίδυμες είναι πολύ χαρούμενες, παίζοντας στην άμμο με τα καπελάκια και τα κουβαδάκια τους.

Χριστίνα Μπόμπα - Δίδυμα