Ευχάριστα νέα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Ανακοινώθηκε στην κάμερα του Happy Day

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Ανακοινώθηκε στην κάμερα του Happy Day

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι ύστερα από την απόκτηση των διδύμων τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, πριν ακόμη κλείσουν χρόνο, ανακοινώθηκε στο Happy Day πως τα δύο κορίτσια είναι έτοιμα να βαφτιστούν.

Η ανακοίνωση της βάφτισης των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Στο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6/5 στον αέρα της εκπομπής, η Αριάνα και η Φιλίππα θα βαφτιστούν τον Σεπτέμβριο και η τοποθεσία θα είναι, φυσικά, η Μύκονος. Στις συζητήσεις των γονιών υπήρχαν και άλλα δύο νησιά, παρόλα αυτά για δικούς τους λόγους αποκλείστηκαν, αν και κανείς δεν πρέπει να παραπονιέται για την επιλογή που απέμεινε. Βέβαια, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Νονοί των δύο κοριτσιών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης, δύο αγαπημένη φίλοι του παρουσιαστή και της συζύγου του.

«Εμείς όταν πετάμε...» - Το μήνυμα της Μπόμπα μέσα από το αεροπλάνο με το παιδί στην αγκαλιά της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί μετά τον ερχομό των διδύμων στον κόσμο να έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή τους, όμως αυτό που με τίποτα δε μπορούν να αποκόψουν από την καθημερινότητα τους είναι τα ταξίδια.

Είτε μόνοι τους, είτε μαζί με τα μωρά βλέπουμε πως πάντα έχουν τη διάθεση να αποδράσουν από την Αθήνα και αυτό είναι κάτι, που προσπαθεί να απενοχοποίησει η Μπόμπα, μιας και η ζωή δε σταματάει όταν κάνεις παιδιά. Για τις γιoρτές του Πάσχα λοιπόν έφυγαν για τη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρα του Σάκη.

Το βίντεο, που δημοσίευσε η τρυφερή μανούλα μέσα από το αεροπλάνο με την μικρή Φιλίππα στην αγκαλιά της αποδεικνύει αφενός τη μεγάλη πρόκληση να ταξιδεύεις με μωρά και αφετέρου το πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται οι γονείς στιγμές με τα πρώτα χρόνια των παιδιών.

Η Φιλίππα απαθανατίστηκε αρκετά ζωηρή κατά την πτήση της, αφού όχι μόνο δεν κοιμήθηκε καθόλου αλλά είχε υπερένταση, πειράζοντας ανελλιπώς τη μάσκα της μαμάς της.

«Περνάμε πολύ ωραία εμείς όταν πετάμε οικογενειακώς, ειδικά η Φιλίππα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.