Στιγμές χαλάρωσης για την Χριστίνα Μπόμπα και την πεθερά της στο νησί των ανέμων μαζί με τις δίδυμες κόρες της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές χαλάρωσης για την Χριστίνα Μπόμπα και την πεθερά της στο νησί των ανέμων μαζί με τις δίδυμες κόρες της

Πριν λίγες ημέρες μπορεί να είχε γίνει ο κακός "χαμός" σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει η Χριστίνα Μπόμπα καθώς αρκετοί χρήστες του Instagram την έκραξαν, ωστόσο η γνωστή influencer παραμένει αρκετά ενεργή στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, δεν δίστασε αυτή τη φορά να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε παρέα με την πεθερά αλλά και τις δίδυμες κορούλες της καθώς βρίσκονται στο νησί των ανέμων.

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να κάνουν μια παύση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μιας και μαζί πήραν και την μητέρα του γνωστή παρουσιαστή, Σταματούλα Τανιμανίδη η οποία περνά αρκετό χρόνο με τα εγγόνια της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με την πεθερά της

Οι δουλειές δε σταματούν ούτε στη Μύκονο - Ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα φτιάχνουν σπίτι στα δίδυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αγαπούν πολύ τα ταξίδια και αυτή η ασχολία είναι κάτι, που έκαναν όσο ήταν αρχικά ζευγάρι, ύστερα που παντρεύτηκαν αλλά βλέπουμε και να τα συνεχίζουν τώρα πια και ως γονείς. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησαν το πρώτο ταξίδι με τα δίδυμα μέσα σε πλοίο και όλα πήγαν μια χαρά.

Από ότι φαίνεται θα μείνουν μέρες στο νησί των ανέμων, καθώς από τις αναρτήσεις του στα social media τους βλέπουμε να τακτοποιούνται και να φτιάχνουν όλοι μαζί σαν μια όμορφη οικογένεια ένα μεγάλο σπιτάκι για τα κορίτσια τους. Με υπομονή, έβαλαν όλοι μαζί το χεράκι τους και το τελικό αποτέλεσμα ήταν να φωτογραφηθεί μέσα σε αυτό η μαμά με τις κορούλες της.

Το κάστρο που έφτιαξε η Χριστίνα Μπόμπα με τις κόρες της

Οικογένεια ΤανιμανίδηΜπόμπα - δίδυμα