Στιγμές χαράς για τη Χριστίνα Μπόμπα - Στο πλοίο με τις μικρές

Το βίντεο στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές χαράς για τη Χριστίνα Μπόμπα - Στο πλοίο με τις μικρές

Το καλοκαίρι μπορεί να μπήκε και επίσημα εδώ και μερικές μέρες και οι υψηλές θερμοκρασίες καλά κρατούν δίνοντας την αφορμή για ταξιδάκια. Έτσι και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη εκμεταλλεύτηκαν το σαββατοκύριακο, για να κάνουν μία εκδρομή σε κοντινό νησί με τα μωράκια τους, τις δίδυμες Φιλίππα και Αριάνα και φυσικά πολλές βουτιές(δείτε εδώ την πρώτη τους).

Τα ταξίδια για τη Χριστίνα Μπόμπα αποτελούσαν πάντα μια αγαπημένη της συνήθεια και τώρα που στον κόσμο έχουν έρθει οι δυο κόρες της, αυτά έχουν αποκτήσει ένα άλλο νόημα. Πριν καλά καλά συμπληρώσουν τον έναν χρόνο ζωής έχουν ήδη κάνει μερικά οικογενειακά ταξίδια μιας και απ' ότι φαίνεται είναι αρκετά ήσυχες και καλόβολες.

Αφού λοιπόν είχαν ταξιδέψει με αεροπλάνο, ήρθε η ώρα των δυο κοριτσιών να μπουν για πρώτη φορά και σε πλοίο. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα, σήμερα Κυριακή 5/6 δημοσίευσε και ένα βίντεο στο instagram στο οποίο τη βλέπουμε την ώρα του ταξιδιού να κάθεται δίπλα στο παράθυρο του πλοίου έχοντας στην αγκαλιά της τα δυο της κορίτσια και να τους διαβάζει ένα παραμύθι. Η ανάρτηση συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Η πρώτη μας φορά στο πλοίο».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με τις μικρές στο πλοίο

Όσο για το σε ποιον μοιάζουν περισσότερο οι μικρές το αποκάλυψε ο μπαμπάς Σάκης με μια επική ατάκα

Ο Σάκης Τανιμανίδης από τότε που έγινε μπαμπάς είναι στο πλευρό των παιδιών του ανά πάσα στιγμή και περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, την οποία υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο σχετικά με τα σχόλια που δέχθηκε, είναι τρελά ερωτευμένος, ενώ πάντα παραμένει εντυπωσιασμένος με την ομορφιά της.

Έτσι, όταν η κάμερα του Happy Day τον εντόπισε, την Παρασκευή 3/6, και τον ρώτησε για την ομοιότητα που έχουν η Αριάνα και η Φιλίππα με εκείνον, ο παρουσιαστής απάντησε πως θα προτιμούσε να έχουν μοιάσει στην μητέρα τους, γιατί την θεωρεί αντικειμενικά ομορφότερη από τον ίδιο.

«Δυστυχώς τα κορίτσια μου μοιάζουν σε εμένα. Αν έπρεπε να μοιάσουν κάπου καλύτερα να έμοιαζαν στη Χριστίνα. Να είμαστε αντικειμενικοί. Νομίζω το ένα έχει πάρει λίγο από εκείνη. Σίγουρα έχω γίνει πιο ευσυγκίνητος από τότε που έγινα μπαμπάς. 100% εύκολη απάντηση», είπε χαρακτηριστικά.