Πρώτη βουτιά στη θάλασσα για τα μωρά των Μπόμπα και Τανιμανίδη - Η τρυφερή φωτογραφία

Δροσερή απόδραση για την οικογένεια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πρώτη βουτιά στη θάλασσα για τα μωρά των Μπόμπα και Τανιμανίδη - Η τρυφερή φωτογραφία

Το καλοκαίρι μπορεί να μπήκε και επίσημα σήμερα, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες καλά κρατούν εδώ και μέρες. Έτσι και η Χριστίνα Μπόμπα με την Σάκη Τανιμανίδη εκμεταλλεύτηκαν το σαββατοκύριακο, για να κάνουν μια βουτία μαζί φυσικά με τα μωράκια τους, τις δίδυμες Φιλίππα και Αριάνα.

Και μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να μην δημοσίευσε τίποτα, ωστόσο η σύντροφος του Ηλία Μπογδάνου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες από την καλοκαιρινή τους απόδραση. Τις προηγούμενες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα μονοπώλησε το ενδιαφέρον γύρω από τα αρνητικά σχόλια που μάζεψε για τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram από την Ιταλία. Ωστόσο πλέον φαίνεται ότι τα έχει αφήσει όλα πίσω και περνάει ποιοτικό χρόνο με το σύζυγο και τα παιδιά τους.

Πως τα πέρασαν στη βουτιά τους - Δείτε το story της Εξαρχοπούλου

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς η μικρούλα (δεν ξέρουμε αν είναι η Αριάνα ή η Φιλίππα καθως είναι δίδυμες) φοράει καλοκαιρινό φορμάκι και καπέλο στο κεφάλι, έτσι προστατεύεται από τον ήλιο.

Η μικρή Αριάννα ή Φιλίππα

Η πρώτη κοινή εμφάνιση των Μπόμπα- Τανιμανίδη μετά το ''σάλο'' στο instagram

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, άφησαν πίσω τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν στο instagram με αφορμή ανάρτηση της Μπόμπα από την Ιταλία και είπαν να το ρίξουν έξω.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης παρουσίασε χθες το απόγευμα 30/5 το νέο του βιβλίο «Πόντος, δεν ξεχνώ». Από την παρουσίαση φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε ο γιός του Σάκης, αλλά ούτε και η νύφη του. Το ζευγάρι παρουσιάστηκε λαμπερό και ευδιάθετο, παρά τη συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων 24αώρων.

Μάλιστα έδωσαν και συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου απάντησαν σε όποιον σχολίασε με αρνητικό τρόπο το βαθύ ντεκολτέ.

Αναφορικά με το βιβλίο του πατέρα, είναι μνημειώδες και περιέχει αναλυτικές αναφορές στην ιστορία του Πόντου ανά τους αιώνες μέσα από γεγονότα και πρόσωπα, στην μυθολογία και την γεωγραφία της περιοχής.

Επιπλέον οι μαρτυρίες από Ποντίους πρόσφυγες της πρώτης γενιάς, που ο συγγραφέας κατέχει στο αρχείο του και παρουσιάζονται στις σελίδες του βιβλίου, αποτελούν θησαύρισμα συλλογής του πατέρα του, του ιδίου και συνεργατών του, αλλά και της εξηντάχρονης, προσωπικής εμπλοκής του στα δρώμενα του οργανωμένου ποντιακού χώρου, στις ποντιακές κοινωνίες και τις πολιτιστικές οργανώσεις, τον οδήγησαν στη σύνταξη αυτού του βιβλίου. Tο βιβλίο διανθίζεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό με 400 ανέκδοτες φωτογραφίες. Ανάμεσά τους υπάρχουν γκραβούρες, χάρτες, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες από περιοχές, οικισμούς, οικίες, αλλά και πρόσωπα που έζησαν στα μέρη του Πόντου, που κάποτε έσφυζαν από ελληνισμό.