«Εκτός από δυναμική και...» - Ο Σάκης Τανιμανίδης στηρίζει δημόσια την Χριστίνα Μπόμπα

Το μήνυμα προς όλες τις μανούλες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εκτός από δυναμική και...» - Ο Σάκης Τανιμανίδης στηρίζει δημόσια την Χριστίνα Μπόμπα

Μπορεί το Instagram να έχει στραφεί ενάντια στην Χριστίνα Μπόμπα και την απόφασή της να πραγματοποιεί ταξίδια, χωρίς τις δίδυμες κόρες της, αλλά πολλοί celebrities έχουν πάρει το μέρος της, τονίζοντας ότι δεν είναι λιγότερο μανούλα κάποια που προσέχει τις επιθυμίες της, όπως ακριβώς κάνουν και οι πατεράδες (δείτε εδώ πως την στήριξε η Ελεονώρα Μελέτη).

Και μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να προσπαθεί να αποκρούσει όλα αυτά τα σχόλια, αλλά τα μηνύματα είναι καταιγιστικά.

Στηρίζει την Χριστίνα Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης

Την έμπρακτη και δημόσια στήριξή του, προς την μαμά των παιδιών του κοινοποίησε τη Δευτέρα 30/5 ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής με μια ανάρτησή του στο Instagram έδωσε το παρών σε όλο το κράξιμο που συμβαίνει στα social media.

Ανέβασε μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Εκτός από την δυναμική και πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα. Έγινες και μια υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας τα δύο δίδυμα», έγραψε και συνέχισε τονίζοντας πως τα παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες: «Να κάνεις ό,τι θέλεις να φοράς ό,τι θέλεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό... αυτός ξέρει καλύτερα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης στηρίζει την Χριστίνα Μπόμπα

«Ζούμε στο 2022 άραγε;»

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, η γνωστή influencer "ξέσπασε" φανερά στο instagram μετά από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται όπου μεταξύ άλλων την κατηγορούν για την εμφάνισή της αλλά και για τα ρούχα που επιλέγει ως μητέρα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες στο instagram έχουν ξεσπάσει εναντίον της.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (29/5) αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις στα Instagram καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

undefined

undefined

undefined

undefined