«Μη νιώθεις άσχημα» - Ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να συνέλθει η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at Star

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μη νιώθεις άσχημα» - Ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να συνέλθει η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at Star

Ο σεισμός που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία πριν από μερικές ώρες αποδείχθηκε καταστροφικός, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματιστεί και πολύς κόσμος έχει χάσει την περιουσία για την οποία πάλευε τόσα χρόνια.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται στις ειδήσεις είναι ανατριχιαστικές και οι μαρτυρίες ακόμα πιο σοκαριστικές (δείτε εδώ το μωρό που γεννήθηκε μέσα στα συντρίμμια) και είναι το πρώτο θέμα που συζητιέται σε κάθε εκπομπή αυτές τις μέρες.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at Star

Μάλιστα, για το συμβάν μίλησε στο Breakfast at Star και η Μαρία Εκμετσίογλου, η οποία προσπάθησε να περιγράψει όλα όσα βιώνουν οι κάτοικοι της Πόλης αυτή τη στιγμή, με την παρουσιάστρια, Ελένη Χατζίδου, να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να ξεσπάει σε κλάματα στον αέρα.

«Σφίχτηκε η καρδιά μας με τις εικόνες που είδαμε, το συζητούσαμε και με την Ελένη χθες», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου, με την τραγουδίστρια να "λυγίζει".

«Το θέμα είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθούν άνθρωποι ζωντανοί. Έχουν πέσει πολλά κτήρια. Έβλεπα χθες τις εικόνες με τα παιδάκια, ο μπαμπάς που κρατούσε το χέρι του παιδιού…». κατάφερε να πει η Ελένη Χατζίδου και αμέσως πλάνταξε.

«Η σκέψη μας είναι μαζί σας, Μαρία. Ευχόμαστε να μπορέσετε να φτάσετε εκεί γρήγορα, να βοηθήσετε», ανέφερε λίγο αργότερα η ίδια, με τον καλό της να την αγκαλιάζει και να προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Αμέσως μετά το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας, ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Δεν είμαστε ενημερωτική εκπομπή, όμως κι εμείς συμπάσχουμε ως άνθρωποι σε αυτό το πράγμα που γίνεται και έχει κλονίσει όλο τον κόσμο. Μη νιώθεις άσχημα».

«Ψάξτε στο διαδίκτυο πού κοντά σας μπορείτε να πάτε και να αφήσετε κάτι, ώστε να μεταφερθούν στους ανθρώπους που τα χρειάζονται», επισήμανε εκείνη στο τέλος.